自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

男爵府

回覆:其實送Hand cream 好 cheap 咩

吓?聖誕禮物係呢啲架啦,大家至在開心下啦,你個朋友使唔使咁講野

侯爵府

引用:同班朋友交換禮物,買hand cream 。支head

原帖由 ericapui 於 15-12-25 發表
同班朋友交換禮物,買hand cream 。支head cream 唔係Crabtree 個d 都晤係萬0 個d ,係d 有機牌子。

但係 ...
講到出口話你cheap,唔理你送乜,呢啲唔係朋友,算啦

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 myaisha0435 於 15-12-25 發

原帖由 大姑娘 於 15-12-25 發表
嘩!極品!

咁你換左朋友未?
梗係冇啦,身外物啫,大家開心下又唔洗等價交易嘅

廁紙都幾實用吖,至少我阿媽就好鐘意

不過笑足佢十幾年就真

男爵府

唔覺,我鐘意收hand cream,實用嘛;講到出口話cheap直頭過分。

伯爵府

畀面勳章

我今年聖誕送Jurlique hand cream 俾朋友,好在個個都識貨 最開心係有濕疹嘅朋友都話用到

greenpea    發表於 15-12-28 17:59
生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

伯爵府

畀面勳章

唔記得講,你朋友咁講嘢,就真係好cheap唔駛理佢

生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

別墅

我好想收到handcream
可唔可以介紹下邊個有機牌子

子爵府

myaisha0435 發表於 15-12-25 23:30
.....我朋友會包卷廁紙比我

考慮換過班朋友喇
吓!廁紙! 咁都得?!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆:ericapui 的帖子

唔cheap, 不過覺得冇咩心思。一支hand cream 用好耐,一個聖誕收幾支,俾我收到都係放埋一邊。

公爵府

下?cheap?我覺得實用最緊要,幾十蚊支hand cream好過你送$300個相架/一隻杯俾我好過

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔識貨啫

禁止訪問

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我好鍾意收hand cream ,收有機仲開心啦

大宅

我都like收到handcream, 聖誕收完可以成年唔使自己買,超正!萬寧牌,crabtree都無問題。

Loccitane的handcream最正,搽完手仔好吸收好滑呢!

handcream禮物一啲都唔cheap.

男爵府

我送過比人,佢個樣係討厭的

一個人 不怕雨天。。。兩個人 就是晴天

禁止訪問

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:同班朋友交換禮物,買hand+cream+。支head+

原帖由 ericapui 於 15-12-25 發表
同班朋友交換禮物,買hand cream 。支head cream 唔係Crabtree 個d 都晤係萬0 個d ,係d 有機牌子。

但係 ...
有機通常都貴,點會cheap

侯爵府

畀面勳章

唔算cheap, 起碼叫有用,好過收隻杯

水晶宮

肥桔 發表於 15-12-25 23:29
咁串!咁你唔搽hand cream 㗎?

我用L’occitane, jurlique, 就算用萬0 $71支aveeno都冇事

用crabtree同vaseline隻手就爛

子爵府

引用:Quote:肥桔+發表於+15-12-25+23:29+咁串!

原帖由 miffyumiffy 於 15-12-26 發表
我用L’occitane, jurlique, 就算用萬0 $71支aveeno都冇事

用crabtree同vaseline隻手就爛
對某成份敏感

首頁
34567...9

尾頁

跳至