網購天地

跳至

首頁
45678...29

尾頁

男爵府

回覆:maywon 的帖子

Yes

別墅

回覆:一人一樣最近Iherb 最正的野

留毛學野

大宅

引用:Quote:PP_vivi+發表於+16-1-2+17:02+請問邊

原帖由 mandy952 於 16-01-02 發表
呢款,有機
點先有中文

琥珀宮

fanny918 發表於 16-1-12 00:03
點先有中文

大部份產品選左中文,佢都係冇中文出,直接打英文名好過啦

琥珀宮

pigpigirene 發表於 16-1-6 11:04
請問玫瑰果油有咩效用?

保濕美白,冬天用較合適,沖完沖搽少少,同埋呢隻搽埋眼都冇拿眼,反而另一隻日本出嘅角鯊稀油搽眼皮就有d拿眼

大宅

等我都試下買

男爵府

男爵府

BK Milk勳章

回覆:MoooVoo 的帖子

你會唔會搽太多,初初我都出暗粒(我搽太多),跟住都無

複式洋房

大宅

follow.....

子爵府

引用:吾可以話最正,+只是堅抵這支遮瑕在醫生度

原帖由 milky_peko12 於 15-12-28 發表
吾可以話最正, 只是堅抵
這支遮瑕在醫生度配over$220
如果吾打粉凈用佢遮到暗瘡印嗎?

男爵府

引用:你會唔會搽太多,初初我都出暗粒(我搽太多

原帖由 tallgirl810 於 16-01-12 發表
你會唔會搽太多,初初我都出暗粒(我搽太多),跟住都無
1 pump查全面呀,但用左2次畀左呀媽,佢用又冇野

大宅

好媽媽勳章

請問麥奴卡蜂蜜邊隻好??

太多牌子, 係咪一定要新西兰先好?

男爵府

BK Milk勳章

回覆 MoooVoo 的帖子

我仲買左呢隻
http://hk.iherb.com/AnneMarie-Borlind-Natural-Beauty-Revitalizing-Care-Rose-Blossom-1-69-fl-oz-50-ml/55592

男爵府

mami42 發表於 16-1-3 03:26
請問有冇試過呢款?我仔用緊,頭皮係小左,但都仲有頭痕。
你仔仔幾大到? D 頭皮係落雪咁? 定要R佢先一塊塊跌落黎果種?

男爵府

tallgirl810 發表於 16-1-13 21:37
回覆 MoooVoo 的帖子

我仲買左呢隻
都係要搖既?? 好唔好用?

男爵府

HM_Mice 發表於 15-12-27 22:58
我都有買真係平過hk好多
但好干,一定要配護髮素
D頭髮係咪真係會生快D架?

男爵府

先前呢到有朋友share褪黑激素, 幫助入睡。但我搵唔返個post, anyway, 我想講真係要多謝呢位朋友。佢介紹完後個睇睇自己果樽 (因為我早前係藥房買, 話我訓唔著叫佢介紹就買左), 發現主要成份係一樣, 我果樽就多左d herbal, 食完呢樽下次會係iherb買 (平成半)。

雖然話係drug free, 但我google 過Melatonin發現都有副作用, 呢到有冇營養師媽媽識??

男爵府

我買過幾次iherb, 分享下一D有印象的

喜歡的:
Andalou Naturals, Luminous Eye Serum, Brightening
補濕幾好, 唔覺有減黑眼圈/ 眼紋, 但做妝前打底唔錯, 由其要用concealor的話

Andalou Naturals, Glycolic Mask, Pumpkin Honey, Brightening
用完皮膚會變得光亮, 但留意成份好似係有果酸, 平過logxn買 (都用過曬同牌子的cream mask, 但我個人覺得一般)

Giovanni, Hot Chocolate, Sugar Scrub
身體磨沙, 唔覺有發熱, 但我覺得都偏貴因為一樽好快好晒 (唔好以為好大樽只係個容器大), 只會等8折先買

Quantum Health, Herbal Canker Care+ Oral Pain Reliever
查痱滋, 可即時舒緩痛楚, 唔好處係佢係指甲油掃, 用用下會覺得自己既口水撈曬落去

Badger Company, Night-Night Balm, Lavender & Chamomile
Badger Company, Sleep Balm, Lavender & Bergamot
呢2個balm都係幫助入睡, sleep balm for 大人, night night balm for 小朋友, 因為sleep balm成份有ginger味道較濃, night night balm味道較mild, 我個人鐘意sleep balm的味多d

題外話, 阿原有一枝寫住"舒"既roll on, 聞落都好舒服可以幫助入睡

Chocolove, Almonds & Sea Salt in Dark Chocolate
好好食

Nubian Heritage, African Black Soap Bar
非洲黑皂, 沖涼好舒服好乾淨, 少少乾但可接受

唔喜歡的:
AnneMarie Borlind, Orange Blossom Energizer
用完的確有變光亮但我出暗粒

Sierra Bees, Hand Cream with Manuka Honey, Unscented
雖然佢寫unscented, 但唔知點解有陣膠水味?? 唔識形容, 用左2次依家枝野都唔知點好

Sierra Bees Lip Balm
有幾枝, 開過一枝, 一樣唔鐘意隻味, 有冇朋友想要, 我可送出 (全新), 有興趣我再搵搵

Queen Helene, Mint Julep Masque, Oily and Acne Prone Skin
我用覺得拿, 但朋友用冇事

Real Techniques by Samantha Chapman, Your Base/Flawless, Expert Face Brush
有粉痕

大宅

引用:Quote:HM_Mice+發表於+15-12-27+22:58+我都

原帖由 MoooVoo 於 16-01-17 發表
D頭髮係咪真係會生快D架?
我又覺得差唔多

首頁
45678...29

尾頁

跳至