興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解成日都彈D網頁出嚟嘅??

有乜辦法可以令佢哋唔再彈出嚟呢?
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

侯爵府

畀面勳章

Re: 點解成日都彈D網頁出嚟嘅??

install pop-up killer, adware, spyware to "eliminate" them. Goto google/yahoo & search it for free!!

大宅

請問可以用中文講解一次嗎?同埋依個pop-up 我都有download落嚟,不過就唔係好識點用.....
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

別墅

下載以下軟件,安裝後就有只手

男爵府

請問呢個pop-up stopper free edition有冇expire date架?

大宅

newdad :
唔該晒你,我終於明白點用啦,thx..............

複式洋房

newdad
好好用呀,我琴晚安裝完,今日上網,通常我實有好多其他不知係廣告呀定網址彈出黎,今日2次有d其他網址想彈出黎之際,隻手手就自動咁彈d野出黎阻住其他的網址彈出黎,真係好野,
唔該晒

別墅

Everybody,

You are welcom. this software is no expiry date. it is totally free.

首頁

尾頁

跳至