自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:有冇人重來未見過另一半同事/朋友?

我老公從來冇見過我同事和朋友,佢拒絕出席任何聚會,拉都唔肯去。

大宅

引用:又一個賤男人

原帖由 fivebeanrice 於 15-12-31 發表
又一個賤男人
包裝得好就係好老公。

開頭識佢老婆就懶清高。後尾分咗手識咗大陸妹,但要貼錢。識香港女仔冇樓又人工唔高。最後唸唸下都係返手追番呢個,貪佢有米又聽話。

大宅

引用:有班咁八嘅同事無需要帶另一半俾佢哋識

原帖由 晴雯 於 15-12-31 發表
有班咁八嘅同事無需要帶另一半俾佢哋識
辦公室係咁嫁啦! 你越神秘人地越有興趣。

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

朋友一定見過,同事就未必特登帶出去見,係街撞到就有!

男爵府

我有個舊同事,前幾年打算結婚,原本請我地去飲,但結婚前一個月佢爸爸走咗,最後無擺酒,齋註冊,我地有照做人情,叫佢攞啲結婚相/生活相黎睇下,點都唔肯,到咗依家四五年後,無人見過佢老公係乜樣,私底下有人問究竟佢係唔係真係有老公。。。

大宅

引用:我有個舊同事,前幾年打算結婚,原本請我地

原帖由 Kanny_yan 於 15-12-31 發表
我有個舊同事,前幾年打算結婚,原本請我地去飲,但結婚前一個月佢爸爸走咗,最後無擺酒,齋註冊,我地有照 ...
奇!!! 過年有冇派利是?

男爵府

引用:Quote:原帖由+Kanny_yan+於+15-12-31+發表

原帖由 cool2000hk 於 15-12-31 發表
奇!!! 過年有冇派利是?
咁就有

大宅

我老公都係無見過我朋友,從左結婚個日,我覺得無問題,因為大家都有自己圈子,我唔太中意介紹我啲朋友比佢識,但佢就好中識同佢啲同事、朋友攪家庭party

子爵府

男人唔一定需要識女人嘅朋友同事,但女人就盡量去見下面,始終知道下c6朋友同同事係咩人會好點

大宅

引用:我老公都係無見過我朋友,從左結婚個日,我

原帖由 Jas.mm 於 15-12-31 發表
我老公都係無見過我朋友,從左結婚個日,我覺得無問題,因為大家都有自己圈子,我唔太中意介紹我啲朋友比佢 ...
你可能只係睇標題,其實重點係唔可以比老婆見公司同事因為之前講旣大話會穿煲。

大宅

引用:男人唔一定需要識女人嘅朋友同事,但女人就

原帖由 願我能 於 15-12-31 發表
男人唔一定需要識女人嘅朋友同事,但女人就盡量去見下面,始終知道下c6朋友同同事係咩人會好點

...
所以另一半拒絶比佢接觸自己同事必有原因。

首頁

尾頁

跳至