夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

12月頭生完b, 老公一直返零晨工,
以前早上5點就回家,點知發現他漸漸7-8,甚至9點10點先返,
我一個湊兩個已經好攰仲要坐緊月,
但佢返到屋企只訓覺亦經常失蹤,
噚日早上覺得有問題所以我check月結單,
發現有個電話經常打,wechat見到係90後小妹妹,仲要係我大肚已經開始。
我即刻入房叫我老公起身睇下條女張相,
佢好大反應,但沒有好緊張想我原諒,
後來我話離婚,我帶走兩個b,所有開支佢負責,佢就話,唔搵佢囉,比次機會。
講真,真係冇誠意可言。個個叫我比機會,為咗小朋友,
有冇jm可以比d意見。今日細b滿月,呢份禮物真的令人感動。可能講得好亂,唔好意思,因為心仲亂。

男爵府

回覆:careycarrie 的帖子

如果佢無悔意,我覺得唔可以咁快原諒佢

la_source    發表於 16-1-6 11:01

男爵府

回覆:長篇,bb今日滿月大禮(老公外遇)

佢好似覺得你只係講下,有兩個b無可能離咁樣。
佢的態度似你唔應該發現咁,你地平時的關係係點?有無問題?

子爵府

如果佢唔俾錢你自己有無能力養
因為佢真係唔俾錢果時你吹佢唔漲
佢果句俾次機會
麻煩佢用行動表示俾一次機會
唔好態度照舊
機會係俾一d有心人
唔係傷的只有自己

未經本人同意,請勿轉載內容!

子爵府

首先真不能太衝動,貿然離婚你一點準備都沒有,帶著兩個孩子絕對不是一件容易的事。要先了解究竟c6為何會這樣做?這個情況有多久了?你們夫妻的感情如何?既然都有2個孩子,最細的還剛滿月,真要先冷靜下來,把事情先理清楚,看看是否真不能再挽回?要知道現在你所想的有可能只是一時意氣用事。

mc <()>

男爵府

BK Milk勳章

你自己有冇經濟能力先?否則要先忍忍,再步處下一步,不要放棄
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

大宅

你同雙方既屋企人關係好唔好?
自己會唔會有退路?(外家支持)
呢個時候,一定要搵屋企人幫手,你仲算係坐緊月,心理同身理都仲好需要人照顧,千期唔好自己一個去處理,搵家人傾下俾下意見先!外人唔知咁多野,未必可以俾到最實際既意見俾你,最緊要唔好鑽牛角尖丫!啱啱生完好易諗埋一邊架,我都係咁
以後既日子你仲有對小朋友,無論結果如何,親情係唔會變,加油丫!

>>爸爸同媽媽既心肝寶貝~心甯小公主~<<

男爵府

careycarrie 發表於 16-1-2 10:59
12月頭生完b, 老公一直返零晨工,
以前早上5點就回家,點知發現他漸漸7-8,甚至9點10點先返,
我一個湊兩個 ...
咁睇下點,心係痛,諗住bb先

大宅

除非你們一向感情要好,否則用離婚要協c6太衝動,如果他說好啊你會有退路嗎?況且你是否先了解詳細情況先作決定呢?

大宅

男人真的超恐怖&#128128;&#128127;&#128126;&#128125;&#128122;&#128121;&#128123;

琥珀宮

無誠意無需原諒,有能力就獨立吧

wcpcelia    發表於 16-1-6 14:36

男爵府

姊妹們又係趁老婆大肚,返夜更就jj痕以為神不知鬼不覺?呢条粉皮重冇乜悔意,真的人都瘋又心痛,你真係要為自己打算,有冇外家支持呀?

男爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回

坐好月先算, 好好保下身體, 再想點樣解決...........

大宅

唔揾小3? 今日唔揾攞。

複式洋房

男人一次不忠,百次不用

侯爵府

佢甘唔稀罕你?個小三我覺得係壓力釋放出口,你地平時相處係咪有問題以致話要離婚都無誠意挽留?

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

男爵府

好傷心,好心痛,趁你大肚搞搞陣,你睇定d要睇下c6有無心斬纜

別墅

咁無誠意!為小朋友比機會?怕你原諒左呢次,以後佢都有恃無恐,因為知道你為小朋友所以唔會離婚

子爵府

回覆樓主:

如果佢無悔意,有可能同小三動左感情,唔係玩玩下!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

你老公咁既態度 佢唔覺得有乜問題咁
樓主 離婚得易但生活現實
你要離婚首先你要評估下你自己一個既能力
就算佢話比錢你 你都唔可以太依賴 因為人要變話咁易
同家人傾下

首頁

尾頁

跳至