網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

過年去韓國,見淘仔賣好平,但唔知用唔用到,有無jm用過?

大宅

開心吸收勳章

回覆:有無人淘過韓國電話咭?有無好介紹?

租wifi蛋仲方便

男爵府

畀面勳章

引用:租wifi蛋仲方便

原帖由 tanyaching 於 16-01-05 發表
租wifi蛋仲方便
我覺得wifi蛋唔方便,要還,用咭唔使煩,同埋輕便啲

子爵府

引用:過年去韓國,見淘仔賣好平,但唔知用唔用到

原帖由 purplehouse 於 16-01-05 發表
過年去韓國,見淘仔賣好平,但唔知用唔用到,有無jm用過?
想知x2

大宅

回覆:Hehemum 的帖子

我12月去韓國淘咗呢間4張sim card, 全部正常用到。
#淘⼝令#长按复制这条信息,打开手机淘宝即可看到【韩国旅行电话卡8天5G流量3G上网/手机卡/免资料登记 比wifi更方便 】http://b.mashort.cn/h.S7d7A?sm=bfb6fc

店名叫\"嗨北鼻-旅行家\"

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我12月去韓國淘咗呢間4張sim+card,+全部正

原帖由 floret 於 16-01-05 發表
我12月去韓國淘咗呢間4張sim card, 全部正常用到。
#淘⼝令#长按复制这条信息,打开手机淘宝即可看到【韩国 ...
請問你買佐邊個plan?我都淘佐尼隻,但2月先用,我買5日1.5bg,唔知夠唔夠用?只係用whatsapp,fb,上網搵路,同查地鐵apps。

大宅

回覆:yuyu.c 的帖子

我4張都係 5日1.5g, 我正常用量,4個人各人都夠用

男爵府

畀面勳章

引用:我12月去韓國淘咗呢間4張sim card, 全部正

原帖由 floret 於 16-01-05 發表
#淘⼝令#长按复制这条信息,打开手机淘宝即可看到【韩国 ...
唔該曬

首頁

尾頁

跳至