美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

聽我朋友介紹,佢做左紋內眼線$500效果唔錯,所以我和另一位朋友決定一試,事前做過少少research,雖然有YouTube 一d唔出名既channel介紹,但在某論壇見到有幾個人聲稱係度做過紋眉仲對顯眉靚追住負評,最後仲唔怕死心口抱住勇字一嘗,如果可以再選擇,我寧願畀貴d錢去第度做!

幫我紋果個人好似叫louis,因為我隻眼好敏感,畫眼線都已經好易出眼水,佢一黎就叫我訓上去,合埋眼乜都冇講就甩手查左d 5知咩黎,好乸,我自然反應摔左摔,佢又冇都冇講就落針,我隻眼痛到狂震,佢好大力咁睜大我隻眼,佢就話「唔好同我鬥力,你隻眼好震呀,我畫5到d位呀」個刻我勁後悔,好辛苦咁挨完,我問係咪做完,佢就話「係呀」做完之後佢又乜都冇講,做完要留意d咩又冇講,係我問佢例如化唔化得妝,洗臉時候要小心嗎,佢先係咁e答我,我仲問佢會唔會甩色架,佢話「唔知!你係咁郁我畫得唔順!」之後我都費時阻住佢,自己拎左500蚊畀佢就眼都睜唔大睇野好辛苦咁走左。

以下係我朋友既感受:
「試問被人插眼隻眼又點會唔有郁,我話可唔可以細力少少,佢竟然說「你唔有郁我咪唔甘大力囉,你估我想㩒住你咩!大佬我唔係死屍,我點會無反應!
我已經無遲到,都無任何要求,洗唔洗甘對個客人,我紋到一半,忍唔住喊左出黎,佢仲話,你唔好喊丫,你隻眼唔濕得過水架,我喊唔係因為痛囉,係因為被佢㩒到隻眼勁唔舒服好後悔黎左呢度整,我想走。
呢次經經歷一句講哂,生不如死,佢完全無當過我係一個人。」

我唔係無理取鬧,效果出來我和我朋友都覺得唔錯既,不過咁既態度就算唔洗錢我都唔會再去,粗暴之餘仲要受你氣,將心比己,你去其他服務度被人咁對你丫,我諗在座各位除非只要出來效果,否則$500值唔值就自行判斷。

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1949506071942190&id=1520273968198738&ref=m_notif&notif_t=like&actorid=685681161

公爵府

回覆:元朗顯眉靚紋眼線驚魂

邊間咁衰??

民房

回覆 skyfree333 的帖子

元朗嘉城廣場顯眉靚

大宅

無事就好了, 整眉和眼要小心, 整衰左好麻煩, 吾係洗就洗到.
嘉城廣場內都有二間都吾掂, 原全學二堂, 就亂幫人做.
吾好亂試. 吾係就毀了

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我之前都比呢間嘢激過一次,我住屯門,去做飄眉, 去前一星期已經約好咗11點,去到當日,我已到嘉誠樓下,佢10:45先whatsapp 我話而家仲係醫院未出得院,話琴晚發高燒入咗醫院, 大佬呀,你琴晚應該一早打比我同我講啦攪到我白行一趟,勁激氣。我同我朋友講,話知佢係邊個,佢成日出嚟玩,應該蒲完唔知醒求其搵個籍口囉
之後我見呢度好多姊妹都中伏又話態度差,又話手勢唔好咁。

3月14出世了,只要呀B身體健康,我就滿足了^.^

複式洋房

依間真係黑店黎
之前去過,見太唔對路走左
癡線,5分鐘整一個客

男爵府

回覆:Priorityseat 的帖子

我一早已經出過post
話佢超級唔掂,仲滿口大話
亦有jm講過佢唔得
依間野害屎人

男爵府

回覆:Priorityseat 的帖子

佢未搬去元朗時,都係響屯門同人分租
我就係響屯門做眉

大宅

本來我都諗住去呢間,但500蚊又好似平到有啲驚,於是去咗另一間附近嘅美容院做,1000蚊,都係呢度jm介紹嘅。半小時前落麻醉藥,紋時有兩人一齊㩒住,當然都有啲痛,紋完後用涷毛巾夫咗15分鐘左右,再講解一下咩要小心,遲啲再去補色。
而家睇到樓主post,好彩當日無去呢間黑店。

大宅

有時真係唔好貪平

大宅

如果我一早睇到呢個post就好啦!我去左,一落麻醉就做,藥都未到就落,好痛呀!好似俾人用針吉眼咁,十大酷刑,最後我唔做啦!我自問自己忍唔到,真係貼錢買難受

禁止訪問

大宅

引用:回覆 skyfree333 的帖子元朗嘉城廣場顯眉靚

原帖由 Priorityseat 於 16-01-07 發表
回覆 skyfree333 的帖子

元朗嘉城廣場顯眉靚
哎呀我都係哩間整過呀,因為朋友做過,介紹我,點知勁差,眉已經唔夠1個月退色退得好勁,要自己畫返上去, 眼線更加唔好講,又唔貼 又無色,一結完焦之後,完全無左條眼線咁,激屎,俾左1000蚊,結果好似無整過野咁架,激屎人。。

子爵府

引用:Quote:原帖由 Priorityseat 於 16-01-07 發

原帖由 yiyi0401 於 16-01-28 發表
哎呀我都係哩間整過呀,因為朋友做過,介紹我,點知勁差,眉已經唔夠1個月退色退得好勁,要自己畫返上去, ...
唔係一個月後補色咩?
補左就唔會甩?

男爵府

回覆:yiyi0401 的帖子

我果時整完甩晒焦,唔係變紅色就係無色
佢有免費補
但我怕怕咪搞

男爵府

回覆:jesswu 的帖子

敢再去補先得架

大宅

引用:敢再去補先得架

原帖由 fion216107 於 16-01-28 發表
敢再去補先得架
我約佢補色 佢唔應我呀。。。電話又唔聽,激鬼氣

大宅

簡單惡夢!好唔衛生...做完照鏡,我話一邊粗一邊幼既,佢又二話不說再填!我當時好痛,佢仲話,係架啦,整好抹哂啲野,而定再整係痛架啦,勁唔願意咁,仲有,我同朋友去整,我整完話有問題果陣,佢岩岩幫我朋友整完,過去先醒起,佢冇換針頭!仲有,印到我成額頭同面都指印!咁都唔幫我抹返!點解呢間野仲可以存在,害人害物

男爵府

回覆:阿桔 的帖子

所以上黎睇多d有好處

男爵府

回覆:yiyi0401 的帖子

嘩,你夠膽再比佢補
真係咪搞我

首頁

尾頁

跳至