影視娛樂

跳至

首頁
23456...76

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

coo1068 發表於 16-1-21 20:53
睇左,OK好笑,救人變俾人救,鄭生落海笑C,第1次就咁撲落沙灘邊,之後再撲落去

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

引用:Quote:coo1068 發表於 16-1-21 20:53 睇左

原帖由 htts 於 16-01-21 發表
睇左,OK好笑,救人變俾人救,鄭生落海笑C,第1次就咁撲落沙灘邊,之後再撲落去 ...
我之前吾想講咁多,我你自己睇,真係好好笑

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

coo1068 發表於 16-1-21 21:24
我覺得佢好攪野

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:coo1068+發表於+16-1-21+20:53+睇左

睇左,OK好笑,救人變俾人救,鄭生落海笑C,第1次就咁撲落沙灘邊,之後再撲落去 ...
好鬼儍

htts    發表於 16-1-21 21:36

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+htts+於+16-01-21+發表睇左,

原帖由 coo1068 於 16-01-21 發表
我因為尋晚已睇咗第一集嘅5分鐘片段,所以有d已經知係笑位

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 coo1068 於 16-01-21 發表我

原帖由 竹兒 於 16-01-21 發表
我因為尋晚已睇咗第一集嘅5分鐘片段,所以有d已經知係笑位

寶石宮

竹兒 發表於 16-1-21 21:33
好鬼儍
佢第1下撲落去,我即笑,玩野咩

竹兒    發表於 16-1-21 22:56

象牙宮

引用:Quote:竹兒 發表於 16-1-21 21:33 好鬼儍佢

佢第1下撲落去,我即笑,玩野咩
所以我話會笑出聲

htts    發表於 16-1-21 21:47

大宅

回覆:再一次Happy Ending ~ 鄭京浩、張娜拉

平時我好少跟播中,點都等下先開,今次因為睇完陷入,等唔切喇,京浩喎!即睇,好笑,一定捧場!

:-P

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:再一次Happy Ending ~ 鄭京浩、張娜拉

劇情好似台劇《醉後決定愛上你》, 都係飲醉酒之後去咗註冊。

我愛장혁

寶石宮

引用:劇情好似台劇《醉後決定愛上你》, 都係飲醉

原帖由 milka528 於 16-01-22 發表
劇情好似台劇《醉後決定愛上你》, 都係飲醉酒之後去咗註冊。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 htts 於 16-01-21 發表佢第1

原帖由 coo1068 於 16-01-21 發表
所以我話會笑出聲
我笑點比較低,其實有幾part我都笑咗出聲,我真係覺得幾好笑。

第二集我都睇完,又係有啲位好好笑。

我愛장혁

大宅

回覆:easy 的帖子

象牙宮

引用:Quote:原帖由 coo1068 於 16-01-21 發表所

原帖由 milka528 於 16-01-22 發表
我笑點比較低,其實有幾part我都笑咗出聲,我真係覺得幾好笑。

第二集我都睇完,又係有啲位好好笑。 ...
我未睇,吾陣上車睇

象牙宮

引用:Quote:原帖由 milka528 於 16-01-22 發表我

原帖由 coo1068 於 16-01-22 發表
我未睇,吾陣上車睇
一陣

水晶宮

引用:Quote:原帖由+coo1068+於+16-01-22+發表我

原帖由 coo1068 於 16-01-22 發表
一陣
我睇咗20分鐘

寶石宮

coo1068 發表於 16-1-22 08:04
一陣

我今晚睇, 因今朝追赫劇

但我想問, KOREA結婚咁兒戲?

伯爵府

引用:有興趣男一,冇興趣女一

原帖由 nicolewanglh 於 16-01-17 發表
有興趣男一,冇興趣女一
Me too

象牙宮

引用:Quote:原帖由 coo1068 於 16-01-22 發表一

原帖由 竹兒 於 16-01-22 發表
我睇咗20分鐘
都幾好笑

象牙宮

引用:Quote:coo1068 發表於 16-1-22 08:04 一陣

原帖由 htts 於 16-01-22 發表
我今晚睇, 因今朝追赫劇

但我想問, KOREA結婚咁兒戲?
我又吾知喎

首頁
23456...76

尾頁

跳至