懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我同樓主一样, 都係訂晒機票酒店今年5月去大阪... 點知上星期發現有咗。我問過醫生可唔可以去, 醫生話到時我個胎都已經20週以上, 所以基本上係無問題。但我屋企人就叫我唔好去... 話到時有咩事點算, 又話去到乜都唔食得......

而家我問緊機票, 酒店可唔可以改到, 如果改唔到, 到時問過醫生話無問題都會照去。

大宅

I went to japan when I was on my first trimester. didn't see anything wrong with it if you can physically handle it. DO NOT EAT RAW FOOD such as sashimi. I didn't eat a single sushi the whole trip. try to take a nap in between if you can

別墅

身邊有2個朋友都因為去完旅行返黎冇左個B, 我唔敢搏.

大宅

我岩岩 4 W 出發去 沖繩前2日先知有, 仲未照到閃閃, 照去玩左8日, 只係個人攰D. HEA 玩, 訓夠先出發, 食野無乜胃口就慘D, 去完返黎即去CHECK先有閃閃一切正常, DEPEND 你個行情同身休狀況.

我就自駕遊, 訓飽先出發, 食唔到就買野返去自已煮, 都OKAY呀.

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

最關心BB問題熱投勳章

自己覺得身體OK都可以去, 我有去大阪東京, 搵定酒店附近醫院資料, 晚上有事要去都知道大概幾遠, 放鬆心情就無事

禁止訪問

回覆:Candy_mama2016 的帖子

禁止訪問

醒目開學勳章

回覆:exiixe 的帖子

大宅

回覆:大肚去旅行

大仔時係岩岩福島出事後一年去東京,返黎就有左大仔,大仔一歲時帶左佢一齊去大板,而家都已經3歲啦!今次陀住呢胎4個月時去左福崗,今日已經38w2!個人覺得無咩問題喎!不過如果樓主真係驚,我見議你唔好去啦,因為如果唔好彩有起咩事上黎,你一定會賴係去左日本所以引至,就算你唔賴都有其他人賴

首頁

尾頁

跳至