跳至

首頁

尾頁

大宅

係米過左open day la??
thx

大宅

原文章由 kerkermui 於 08-9-26 16:28 發表

無樓梯咩? 我記得舊年open day, 我推住BB車好似唔係幾方便, 可以記錯啦! 但係一定無老師同過我地一行3人打過招呼囉!
行近d想問嘢~ 佢地都唔會停低落嚟, 3幾個1group, 自己傾計!
唔知係咪見到我個B仲細, 所以當我 ...

我都早幾個星期去咗威寶參觀+報咗名, 地方真係幾大幾舒服, 由於冇預約啱啱係國際班校長帶我哋四圍睇, 阿b仲好開心咁周圍走, 可能係校長嘅關係, 我同婆婆都覺得佢介紹得好好又好笑容, 所以都即刻報埋名仲收到信月尾interview. 有冇mami可以報告吓會考啲咩, 同daddy, mami要著咩衫, 因c6問要唔要著老西喎!!!

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 Stepy 於 08-10-6 15:31 發表

我都早幾個星期去咗威寶參觀+報咗名, 地方真係幾大幾舒服, 由於冇預約啱啱係國際班校長帶我哋四圍睇, 阿b仲好開心咁周圍走, 可能係校長嘅關係, 我同婆婆都覺得佢介紹得好好又好笑容, 所以都即刻報埋名仲收到信月尾 ...

我上年考過,我地兩公婆只係著到好似平時出街咁,沒有特別,問咩,真係唔係好記得,但我好肯定係,我個仔那時咩都唔識,一定沒有答任何野 但係都有收.但我地就沒有讀

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

想請問威寶有n班嗎?因上佢個網唔見有。仲想問佢係咪屬於活動教學,事關我個仔比較“活潑”兼“活躍”,真係要d老師有耐性同課程活動d至得

大宅

原文章由 huisylvia 於 08-10-7 14:57 發表
想請問威寶有n班嗎?因上佢個網唔見有。仲想問佢係咪屬於活動教學,事關我個仔比較“活潑”兼“活躍”,真係要d老師有耐性同課程活動d至得

有n班架

別墅

sylvia,

威寶有N班, 你唔記得may的囡囡讀威寶咪?

首頁

尾頁

跳至