想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

上年7月,係23週時,見紅穿羊水,但因為生唔出,結果仔仔無左心跳。。。我每一日都好想死,好自責。。。
成日去求神拜佛,希望仔仔快d返黎。
前幾日見到雜誌話靚靚去還神,
於是,我今日上左去龍母廟拜神。
原本個到既姨姨話無得摸龍床,搞到我勁down。
但心諗,我都黎到,上二樓博一博!
個婆婆俾我入去摸龍床!!!
俾我摸到“丁財兩旺“!!!!!
個婆婆即刻話我好快會生仔!!!!!
我諗返起好多年前我摸到升官發財,於是我入到想讀個科!
希望今次既“丁財兩旺“都快d成事啦!

cindy618    發表於 16-1-18 17:51

大宅

恭喜你呀,摸到「丁財兩旺」
希望好快聽到你好消息
By the way, 今日多人去龍母廟嗎?

別墅

回覆:今日去龍母廟摸龍床

請問龍母廟係邊?

複式洋房

回覆 KwongYuki 的帖子

多謝你呀,希望快d有好消息ヽ(´▽`)/朝早勁大雨,諗住無咩人,點知都係好多人!

複式洋房

回覆 pusalhy 的帖子

係荃灣架,但較偏僻,要坐的士去

大宅

回覆:今日去龍母廟摸龍床

我前年年頭去拜,都摸到丁財二旺,之後3個月就有左

大宅

回覆 aka_usagi 的帖子

我想問駛唔駛BOOKING?

複式洋房

回覆 chuchuchu1314 的帖子

嘩!我都想禁快呀!!!!

複式洋房

回覆 renka 的帖子

唔洗book架!拜完直接上二樓摸龍床就得!祝你好運!

大宅

回覆:aka_usagi 的帖子

我試左2年都無,一直唔信呢d,無辦法下試下拜,真的得左,又或者咁啱得咁巧,有左記得去還神呀!我宜家打算生第二胎,新年後會再去拜&還神

大宅

我想問小巴同的士係唔係都係同一個點落車?

大宅

請問你有無求簽?
同駛唔駛搵邊個?

大宅

引用:上年7月,係23週時,見紅穿羊水,但因為生

原帖由 aka_usagi 於 16-01-17 發表
上年7月,係23週時,見紅穿羊水,但因為生唔出,結果仔仔無左心跳。。。我每一日都好想死,好自責。。。
成 ...
我都想去,不過我老公唔太信。
你千其唔好自責呀!
我都又係10月29週啦!穿水感染緊急開刀bb都help唔返。我開頭都自責係我有菌令佢感染。但醫生話只係唔好彩。
你要加油調理身體,相信自己一定得。

大宅

回覆:renka 的帖子

搭小巴的話,要行斜路大約10分鐘;搭的士可以上到去正門(如果個司機肯車你上去)

我上星期六去過,想求簽,不過個度個姐姐話無人年尾求簽,我買左份$22寶同香去拜,然後上去二樓摸龍床,有個姨姨係門口,佢教我同龍母媽媽講心願,教我抽利是,又幫我同龍母媽媽講好說話,我仲同佢傾左一陣。佢叫我新年再去拜同求簽,但如果想想解簽佢話好多人,要等到農曆二三月。佢佢叫我,如果bingo, 要上去作福,求平安順利,之後bb出世,一定要返去還神。

如果可以,上的士前買定幾個水果,拜完拎返屋企食的,上面唔見有得賣。買定一束香,沿途有土地公公或者其他神,就上香許願,bk的jm 教的,記得帶打火機。

我個日晏晝,落完雨,自己一個上去,好安全,放心。

複式洋房

回覆 chuchuchu1314 的帖子

嘩!聽完你禁講,我更加期待!你新年摸完,話我知摸到咩!
希望你摸到添丁發財!!

複式洋房

回覆 renka 的帖子

無小巴直接到架,搭的士30蚊,唔洗行。求到第五十七簽 大吉 桃李芬芳
春風先送苑中梅 杏李櫻桃次第開
薺荷榆莢深村裡 亦道陽和為我來
解 陽和有約 初不擇地 凡事進身 動皆吉利
唔知係咩意思呢?((´д`))

複式洋房

回覆 apingbb 的帖子

好多謝你,我最初直情自殺。。。好想死左去陪bb。。。
而家心情好返d,但條腰耐唔耐就痛(ಥ_ಥ)
遲d新年你都去拜龍母媽媽同摸龍床啦!
如果犯太歲,可以係個到攝太歲架!

複式洋房

回覆 Fiona919 的帖子

你摸到咩利是呀?寫咩架?等我新年再去拜先,要買定生果去!!

男爵府

瞓得好勳章

Fiona919 發表於 16-1-18 19:30
搭小巴的話,要行斜路大約10分鐘;搭的士可以上到去正門(如果個司機肯車你上去)

我上星期六去過,想求簽, ...
咁呢排上去浄係可以拜同摸龍床?~

大宅

回覆:aka_usagi 的帖子

老公抽“心想事成”,我抽“添丁發財”。

首頁

尾頁

跳至