親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有住過長島度假村既JM, 暑假長島度假村大約幾錢一晚?

大宅

每個人頭計,包早晚兩餐

大宅

回覆 moniquechoy 的帖子

我也是想暑假訂一晚, 好似未有, 昨天看官網只訂到四月...

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_287.gif[/img]

大宅

japanican 有, 一家三口, 暑假約50,000 YEN. 所以想問下大概幾錢左右?

大宅

moniquechoy 發表於 16-1-18 18:07
japanican 有, 一家三口, 暑假約50,000 YEN. 所以想問下大概幾錢左右?

咁快有暑假房訂主網頁好似訂到去4月

大宅

回覆:moniquechoy 的帖子

舊年暑假去過,兩大兩小,4萬yen

伯爵府

引用:japanican 有, 一家三口, 暑假約50,000 YEN

原帖由 moniquechoy 於 16-01-18 發表
你講真的嗎?為何我不見有開賣暑假檔期?

伯爵府

andrewrew 發表於 16-1-19 11:16
今年兩大一小都要JPY$54000, 點解加左咁多架!

大宅

sn0629 發表於 16-2-22 15:34
今年兩大一小都要JPY$54000, 點解加左咁多架!
你BOOK 左暑假了? 我知佢地今年是加了價的!

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 sn0629 的帖子

點解我見到2大1小要94500YEN既?

伯爵府

引用:回覆 sn0629 的帖子點解我見到2大1小要9450

原帖由 stepchk 於 16-02-22 發表
回覆 sn0629 的帖子

點解我見到2大1小要94500YEN既?
我個是小一至小三收50%喎

伯爵府

引用:舊年暑假去過,兩大兩小,4萬yen

原帖由 andrewrew 於 16-01-19 發表
你去過,我可否問問你,我怕我理解錯。
Q1. 去水上樂園前面果個Kids Town 玩,是否一定係每個Game續次收費?有沒有任玩門劵?
Q2. 聽聞有個室內Game Center收晚上12時,請問正確位置在邊?
Q3. 如訂酒店包了早晚自助餐,小童只比了50%費用,她也可任食嗎?
Q4. 水上樂園是否在好激果個機動樂園內,只需單一入場費?
此樂園有點難理解,謝謝回答。

大宅

JAPANICA 有得買, 但我唔知現在買既, 包唔包暑假水上樂園呢?

大宅

回覆:sn0629 的帖子

我響官網book, 揀左個package 係一泊二食,亦有包埋小朋友在內,我個package係包樂園一日任玩,所以kids town 大部分都可以玩,除左麵包超人館同有個有瓦遮頭嘅playground

我上次住木xx間酒店(如圖),Game centre 響唔知2定3樓,我個package有包一袋代幣,所以食完dinner buffet沖完涼落去玩。我唔知另外兩間酒店有無game centre, 無留意

其實check out 佢有收我小童一個唔知咩費用,好似千幾yen, 正確銀碼忘記了,但英語溝通唔到,我估日本人好小呃人,加上我見唔貴就算,我估有可能係d飲食費用

早晚都係自助餐,任食嘅,放心

我個package無包水上樂園,所以如果去呢個要比錢。

即40000yen, 我係包二大二小樂入場一天pass, 酒店一晚,早晚自助餐

大宅

引用:Quote:原帖由+stepchk+於+16-02-22+發表回

原帖由 sn0629 於 16-02-22 發表
我個是小一至小三收50%喎
我發現一到小學階段會收成人嘅一半,我小朋友幼稚園,所以可能咁平d

2016年係加左價

伯爵府

引用:我響官網book, 揀左個package 係一泊二食,

原帖由 andrewrew 於 16-02-22 發表
我響官網book, 揀左個package 係一泊二食,亦有包埋小朋友在內,我個package係包樂園一日任玩,所以kids to ...
請問你話包樂園任玩是否即是好激果個機動遊戲樂園入場費連任玩與及kids town任玩?
二大二細包晒都可以任玩?

大宅

引用:Quote:原帖由+andrewrew+於+16-02-22+發表

請問你話包樂園任玩是否即是好激果個機動遊戲樂園入場費連任玩與及kids town任玩?
二大二細包晒都可以任玩 ...
Kids town + 好激都係任玩

大宅

引用:Quote:原帖由+andrewrew+於+16-02-22+發表

二大二細包晒都可以任玩 ...
係,2大2小響樂園任玩

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:我響官網book, 揀左個package 係一泊二食,

原帖由 andrewrew 於 16-02-22 發表
我響官網book, 揀左個package 係一泊二食,亦有包埋小朋友在內,我個package係包樂園一日任玩,所以kids to ...
請問是否這個?已包一晚房,早晚餐,樂園溫泉同夜晚睇花三個地方嘅入場任玩?

大宅

原帖由 hellomiffy 於 16-02-22 發表
請問是否這個?已包一晚房,早晚餐,樂園溫泉同夜晚睇花三個地方嘅入場任玩?
應該係

我睇番舊年大人17280yen一位,小朋友2700yen, 所以total 39960 yen

另外有個溫泉税210yen 一個人,唔用都要比

首頁

尾頁

跳至