跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我第一胎06係浸會,有join package, 因為當時乜都吾識,無經驗。

而家第二胎,聽人講吾join會平D,吾知道係吾係呢?

你地諗唔諗住join package 呢??

點解? 分享下啦~~~

別墅

回覆 #1 kamiti 的文章

我06年生第一胎有join , 六日五夜埋單$45000,住大房開刀,今次我諗住唔join,生完住三日,因為今次已有經驗,我有個朋友家姐上次都係住三日,開刀生,埋單都係三萬幾

複式洋房

my doctor suggest join package for 開刀,
I will 開刀 on 2 oct , doctor say around 4k-4.5k ..

複式洋房

sorry it should be 40k to 45k ah ... not 4-4.5k ( sorry )

複式洋房

原文章由 woodstockling 於 08-9-13 17:03 發表
我06年生第一胎有join , 六日五夜埋單$45000,住大房開刀,今次我諗住唔join,生完住三日,因為今次已有經驗,我有個朋友家姐上次都係住三日,開刀生,埋單都係三萬幾 ...

我都一樣打算

別墅

kamiti
咁你幾時入院呀?我book左10月尾

複式洋房

原文章由 woodstockling 於 08-9-22 00:40 發表
kamiti
咁你幾時入院呀?我book左10月尾

我約左11月7號開刀啊~~~6號入院,唔知會吾會計多一晚住院費呢?

別墅

原文章由 kamiti 於 08-9-24 13:19 發表

我約左11月7號開刀啊~~~6號入院,唔知會吾會計多一晚住院費呢?

會KA. 因為我都係11月頭一早開刀, 所以要早1日入院. 如果JOIN PACKAGE入院個日好似唔計, 另外比多1日房租.

首頁

尾頁

跳至