美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

游舜華好似平d, 唔知大家可唔可以介紹俾我?
如果有其他都平同好醫生十中得,主要想係港島/九龍,謝謝!

大宅

而家cool 緊 唔Mok 牙around 35K
牙醫喺中環 有好多同事都喺嗰度cool 緊 想要可以pm你

大宅

15週年勳章

missszesze 發表於 16-1-30 01:38
游舜華好似平d, 唔知大家可唔可以介紹俾我?
如果有其他都平同好醫生十中得,主要想係港島/九龍,謝謝!
我係游舜華度cool完....pm左你資料啦~

侯爵府

回覆:cool牙 隱適美,有無好醫生介紹?

我趙ball醫生度cool,3萬頭唔包洗牙唔包mok牙

大宅

回覆 -Athena- 的帖子

有無referal discount? 因為想做consultation

侯爵府

引用:回覆+-Athena-+的帖子有無referal+discount

原帖由 missszesze 於 16-02-01 發表
回覆 -Athena- 的帖子

有無referal discount? 因為想做consultation
Consultation is free

大宅

趙創波 長沙灣

大宅

引用:Quote:missszesze 發表於 16-1-30 01:38 游

原帖由 jennyww 於 16-01-30 發表
我係游舜華度cool完....pm左你資料啦~
可以pm埋我嗎?

男爵府

回覆:cool牙 隱適美,有無好醫生介紹?

可Pm我嗎?

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

可以PM我嗎?

民房

跟大家分享自己的經歷 - 尖沙咀亞X中心林醫生矯齒invisalign隱適美

-
之前比林醫同趙醫, 林醫覺得地方便,
不錯,
唔駛等好耐就有得做諮, 誰不知之中伏.

-
總括來說,
同脫牙都做得唔錯,
來愈,
當值醫人數減少,
而等人數直上昇

-
我初時介左幾個朋,同樣面對一樣問, 愈等愈耐

-
近半年來,
覆診時往往要等3-4小時不等

-
當問要等幾多個人,
姑娘Hea, 話要問下先,
不過永遠沒有答. 拖字訣.

-
試過等左3小時,連午餐都沒有食, 當問幾時到我時, 叫我唔想等可以走先, 俾左牙套俾我就打發我走

-
反映左好多次, 近半年情況持續. 每次入去都座底20-30人等緊, 完全沒有改善.

-
2次當我等左2-3小時之再催, 佢地都俾左牙奪就打發我走.

-
好明顯人手唔夠又不斷收客, 細鋪搬大鋪但服務質
素不斷下跌

-
因為一早已經收晒錢,
已經完全唔 CARE服務, 尊重他人的寶貴時間. 試想想, 30人等2-3小時, 即係差不多70-80小時.

-
當我問為什麼他們明知人多, 為什麼仍然叫我6時出席, 等到8點仍然叫我再等, 連重有幾多病人到我都唔願意透露.可否老實D, 8點就8, 9點就9, 唔好叫全世界6點鐘到整, 你估而家玩臨記橕場, 多人熱鬧D.

-
重有成20個牙套先至完成, 起碼要多等5, 希望佢地真係好心體諒下我地打工仔. 叫老細俾我早走半小時, 點知都係同7點來的人一樣,
都係要等到8 , 9 .

-
真係好希望佢地可以認真改善, 唔好再HEA, 雖然已經收晒錢, 但係個名聲都係好重要, 尊重大家的時間都係好重要既.

大宅

回覆 jennyww 的帖子

可pm 俾我?介紹人?

別墅

引用:而家cool+緊+唔Mok+牙around+35K+牙醫喺中

原帖由 cicecheng 於 16-01-30 發表
而家cool 緊 唔Mok 牙around 35K
牙醫喺中環 有好多同事都喺嗰度cool 緊 想要可以pm你 ...
可以pm資料我嗎? 🙏🏻

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:趙創波+長沙灣

原帖由 ahaa 於 16-02-02 發表
趙創波 長沙灣
等到顛架會

大宅

我都想要游醫生的referal ah 請pm我

首頁

尾頁

跳至