美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

as above, thx!

大宅

收緊我都係覺得用機係最好,我日日用機黎推,塊面望落去真係冇咁腫、同埋係緊緻啲,不過前提係真係要日日做,唔可以偷懶

我自己冇咩皺紋,淨係眼肚有少少,但係我老公啲紋好勁,我之前係美國買左隻去皺嘅精華同防曬俾佢,用左半年,額頭啲紋真係冇左好多,不過佢成日話有啲 lar lar地(支精華好似有glycolic acid),但係佢自己都見皺紋冇左好多,都keep住用到而家

大宅

thx for your reply, 咁咩機好?

禁止訪問

回覆:happiemm 的帖子

大宅

我自己用Hitachi同Skin Perfector,Hitachi我用最舊個隻型號,用佢導出毛孔入面啲污糟嘢(一星期一次),跟住敷住mask又用佢導入,順便做埋lifting

Skin Perfector就純粹用黎瘦面用,加頸霜或者面霜黎做lifting,我有時仲會用埋黎瘦小腿

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:我都覺得除咗搽收緊抗皺精華之外,同時要用

原帖由 cytam822 於 16-02-01 發表
我都覺得除咗搽收緊抗皺精華之外,同時要用機導入,拉提佢!我晚晚都用機導入再用紅光,六分鐘搞掂!

...
請問紅光係乜野黎?

大宅

seasonbaby 發表於 16-2-1 15:00
請問紅光係乜野黎?
出面有啲美容機係做光學治療,藍光去暗瘡,紅光刺激骨膠原增生,黃光又有、綠光又有...我自己都有一部紅光+藍光,我覺得收緊嘅效果就唔太明顯,但係皮膚係白左,啲印淡左啲咁囉...

禁止訪問

回覆:seasonbaby 的帖子

複式洋房

最近用緊隻抗皺八勝肽Mask, 會做埋導入, 效果唔錯又唔貴。

隻mask 我見好多地方都有得賣, 賣300 /10 包, 自己就上網買, 平好多 $23 一包only

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:seasonbaby 發表於 16-2-1 15:00 請

原帖由 mrs.ban 於 16-02-01 發表
出面有啲美容機係做光學治療,藍光去暗瘡,紅光刺激骨膠原增生,黃光又有、綠光又有...我自己都有一部紅光+ ...
Thx

伯爵府

kkaren_1224 發表於 16-2-1 15:13
最近用緊隻抗皺八勝肽Mask, 會做埋導入, 效果唔錯又唔貴。

隻mask 我見好多地方都有得賣, 賣300 /10 包, ...
Pls post the photo. Thx

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至