自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

請問各JM, 之前有一個JM 開post, 佢係ihexx.com 買左隻維他命丸對生髮有效的,請問係邊隻維他命呀, thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

引用:請問各JM, 之前有一個JM 開post, 佢係ihexx

原帖由 豬仔記 於 16-02-04 發表
請問各JM, 之前有一個JM 開post, 佢係ihexx.com 買左隻維他命丸對生髮有效的,請問係邊隻維他命呀, thanks ...
biotin

wcpcelia    發表於 16-2-4 11:06

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆 希澂 的帖子

Thank you very much

珍珠宮

引用:回覆 希澂 的帖子Thank you very much

原帖由 豬仔記 於 16-02-04 發表
回覆 希澂 的帖子

Thank you very much
welcome

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

豬仔記 發表於 16-2-4 10:51
請問各JM, 之前有一個JM 開post, 佢係ihexx.com 買左隻維他命丸對生髮有效的,請問係邊隻維他命呀, thanks ...
唔知香港有無得賣呢

伯爵府

回覆 希澂 的帖子

真係食咗生髮呀? 我都想買喎, 唔知邊到有得買呢? 同埋幾錢?

唔該!

大宅

引用:Quote:原帖由+豬仔記+於+16-02-04+發表請問

原帖由 希澂 於 16-02-04 發表
biotin
那裡有得買?

珍珠宮

第二任媽媽 發表於 16-2-4 16:39
回覆 希澂 的帖子

真係食咗生髮呀? 我都想買喎, 唔知邊到有得買呢? 同埋幾錢?
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17040672

係之前有位 jm 介紹, 幾十蚊一樽 100 粒, 妳睇下佢個 post, 有登埋相片

珍珠宮

angelacch 發表於 16-2-4 16:38
唔知香港有無得賣呢
HK 一定有, 不同牌子都應該有, 妳睇返之前 jm 介紹個 post, 再決定啦
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17040672

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:angelacch 發表於 16-2-4 16:38 唔知

原帖由 希澂 於 16-02-04 發表
HK 一定有, 不同牌子都應該有, 妳睇返之前 jm 介紹個 post, 再決定啦
http://www.baby-kingdom.com/forum. ...
thx

首頁

尾頁

跳至