懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有沒有準媽媽找龔羽一做檢產,而佢應承幫你接生

如題。

佢話會盡量安排,但好擔心到時黎唔到,要找註院婦產科e生接,請問有沒有媽咪好似我?

別墅

Re: 請問有沒有準媽媽找龔羽一做檢產,而佢應承幫你接生

我果時咪好似你咁囉, 睇左佢好多年架啦, 年年check up 都係搵佢, 佢唔會做順產架, 你問出面個姑娘就知, 我大肚到32周先至知, 我老公仲上去嘈佢tim呀, 開頭佢介紹左法國醫院註院醫生劉煥聰比我, 點知我有個friend話你唔洗介紹就咁入法國生都係呢個醫生, 我老公又上去嘈過囉, 後來佢介紹左旺角既馮建剛醫生比我, 馮醫生都唔錯既, 不過cool d.

個肚大到過左30周, 好多醫生都唔接手做順產架, 你而家幾多周? 我建議你轉醫生好d, 除非你諗住搵龔醫生開刀啦, 而家轉左醫生起碼人地都睇到你幾次先正式生. 你叫佢寫封介紹信比你.

我係今年5月尾生bb的, 你既心情我都好明白, 佢唔會正面話你知佢唔做順產架, 要做生意架馬.

複式洋房

龔醫生其實已經唔幫人接生, 佢都係話驚到時有野做, 要揾其他註院醫生做. 睇你自己介唔介意, 咁佢有無介紹其他醫生比你呀? 佢介紹咗胡廣森醫生比我, 我睇過一次, 覺得佢解釋得都好詳盡, 不過d儀器就比較舊d, 我仲諗緊去私家定政府生, 如無意外, 多數喺政府.
:-) :-) :-) :-) :-) :-)

大宅

我今星期剛剛30週,之前我要求佢盡量幫我,而佢亦應承,並且在我的記錄咭mark低,但我都是好擔心,想考慮轉e生,但好多都話只接開刀,唔知點算!請問有沒友好e生介紹,我想在ST.Teresa生

別墅

我個馮建剛醫生都係法國註診既, 當初龔羽一夠應承我話盡量幫我接啦, 我覺得早d轉醫生好d, 你叫佢寫介紹信比你啦. 唔係剩係我一個係咁對, 我入醫院隔離床都有個大肚婆又係佢唔肯接生, 成35周先至知tim, 後尾咪又係要搵過第二個接囉. 轉左唔洗煩, 佢唔會直接同你話唔幫你接架. 你盡早諗清楚好d喇.......

馮醫生的確唔錯啵!(我覺得)

複式洋房

hi hello cat,
麥果個龔醫生咁架 :evil: ,太現實啦,我之前都有睇過佢,不過係其他婦科問題,所以唔知佢係咁,
我依家有左差不多4個月,在旺角睇緊"黃逸華"醫生,佢好有經驗架,佢唔會一定要人開刀先接架,我上司之前都係找他接生2個仔都係順產架,你不如快d考慮去找他啦,如果唔係就真係太遲啦,佢在法國有掛牌架,順產收8000,開刀10000囉!
佢個電話係2395-5444
希望d資料可以幫到你啦 :lol:
焯耀星途金光照 禧福添壽萬人朝

首頁

尾頁

跳至