時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:話我哋BK成班係C9嘅所謂本土派!

c9? 無你屋企個c9,養到你牛高馬大?

律己以嚴 待人以寬  仍在努力中

伯爵府

HiPP勳章(2)

引用:Quote:原帖由 紫色線 於 16-02-09 發表對香

原帖由 woodpecker 於 16-02-09 發表
太多洗腦毒媒同律師在班年青人背後教路
搞到咁 對會哋有乜好處 諗唔明

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

成班垃圾都不如嘅渣滓,有破壞冇建設!

公爵府

引用:Quote:原帖由+woodpecker+於+16-02-09+發表

原帖由 紫色線 於 16-02-09 發表
搞到咁 對會哋有乜好處 諗唔明
黑金加政治籌碼

水晶宮

本土乞衣派

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:無錯我哋係C9,搵錢生你哋,教你哋,養你哋

原帖由 醜樣豬 於 16-02-09 發表
無錯我哋係C9,搵錢生你哋,教你哋,養你哋,比緊飯你哋食,比緊屋你哋住,比錢你哋去威,去浦,去溝女,去 ...
真系成班濕柴,我個件都唔多生性,好在只系系屋企打機唔出街。。。唉。。。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

今早睇完新聞, 我都忍唔住想XYZ. 佢地真系想香港早D死。 如果佢地愛香港, 點解唔積極搞好香港, 比其他唔應同佢地D人睇佢地真系為香港。

男爵府

呢班死pk拎去堆填區都嚴佢阻住

男爵府

引用:Quote:原帖由 紫色線 於 16-02-09 發表對香

原帖由 woodpecker 於 16-02-09 發表
太多洗腦毒媒同律師在班年青人背後教路
班死人政黨,加冇腦廢青

伯爵府

本土同佢地班支持者行遠d啦應該拉曬班暴徒嚴懲我就放長雙眼睇班支持者同埋輕判佢地既幾時自食惡果

(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 至尊種植勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 7周年華麗國民 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 魅力王子 魅力公主 遊學勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 月餅勳章 2016畫展勳章

所有錯版熱門時事及政治討論主題,會被移往時政擂台,包括任何離題而演變成討論時政的主題,管理團隊擁有移動主題的最終決定權,國民不得異議。屢次刻意發表錯版時政主題,可被警告或封戶。

本錯版時政主題是受到基本版規及時政擂台版規所規管,以上參與錯版討論的國民敬請留意,一旦留言,表示已了解及同意遵守時政擂台版規,日後如發生任何糾紛或發現違規行為,不得以原帖是發表於時政擂台以外之版塊,作為辯解理由。

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+醜樣豬+於+16-02-09+發表無錯

原帖由 KAMIKASHUN 於 16-02-09 發表
真系成班濕柴,我個件都唔多生性,好在只系系屋企打機唔出街。。。唉。。。

...
喺屋企你都安心啲,痴家一定好過出面嗰班痴線!

大宅

暴力可解决問題???錯錯錯!家長而家都唔可以體罰小朋友啦。讀甘多書都唔識分對與錯。一系讀好書入政府做,改變政府。如用暴力解決,問題只會惡化,更加不能改變任何。我c9黎,我好簡單,一家人平凡生活,開開心心,最重要有工開,有飯食。

大宅

越睇越嬲 x2

公爵府

我今朝捉住3歲幾嘅女睇新聞,我話如果有朝一日我見到你咁樣遺害社會,我會監生打死你!

珍珠宮

2018復活節勳章

都唔知喺邊度走班咁嘅垃圾出嚟,成日搞事

琥珀宮

畀面勳章

話人係C9, 自己都唔知小學畢業未

男爵府

引用:越睇越嬲,呢班死垃圾!

原帖由 潘高壽 於 16-02-09 發表
越睇越嬲,呢班死垃圾!
係囉,越睇越嬲,唔瞓都要睇,越睇,火都嚟,幾乎想去旺角幫警察手。

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+潘高壽+於+16-02-09+發表越睇

原帖由 Lioncat 於 16-02-09 發表
係囉,越睇越嬲,唔瞓都要睇,越睇,火都嚟,幾乎想去旺角幫警察手。
我尋晚半夜就係好有依個衝動,一路睇直播一路鬧,直到呀sir開槍,忍唔住大叫做得好,一早要啦,成班死仔毛都未出齊學人打警察,我咁大個人諗都無諗過!

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至