自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

熱血金章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

如題。
有無人經佢訂過Car Seat?
想問啲貨係咪正常?
同一般貨期耐唔耐?
謝謝。

大宅

Kids-room 朋友買過, 貨係真貨, 不過用船寄, 可能要等幾個月.
另外我試過一間叫 kids-Comfort , https://www.kidscomfort.eu/ , 用飛機運黎, 快好多, 價錢兩間差不多.

大宅

熱血金章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Kids-room 朋友買過, 貨係真貨, 不過用船寄

原帖由 scmang 於 16-02-16 發表
Kids-room 朋友買過, 貨係真貨, 不過用船寄, 可能要等幾個月.
另外我試過一間叫 kids-Comfort , https://w ...
但係我見Kidsroom個郵費係quote話DHL?

大宅

回覆:有無人喺Kidsroom買過Car Seat?

留毛
我都打算係kidsroom 訂car seat
我見佢係用DHL寄,應該唔洗等幾個月?

別墅

我買左呀
有貨就兩星期倒啦

大宅

引用:我買左呀有貨就兩星期倒啦

原帖由 chris_y_ching 於 16-02-16 發表
我買左呀
有貨就兩星期倒啦
介唔介意分享下你買咗邊隻?

複式洋房

我買過kidscomfort 買左maxi cosi rubi model

大宅

引用:我買左呀有貨就兩星期倒啦 +

原帖由 chris_y_ching 於 16-02-16 發表
我買左呀
有貨就兩星期倒啦
請問用DHL直送定集運?

首頁

尾頁

跳至