親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

想問一下 3 大3 小LEGOLAND 門票, 可以去邊到買平?
我吔二家人會 3 月尾EASTER 去,
到星加坡後係直接去 LEGOLAND 的,

謝謝大家

大宅

回覆:3 大3 小 LEGOLAND 門票

会住legoland hotel嗎?如係住客可以用一日價錢買兩日入場票

url] [/url]

子爵府

nana11423 發表於 16-2-17 17:25
会住legoland hotel嗎?如係住客可以用一日價錢買兩日入場票
請問去到酒店才買嗎?還是綱上訂酒店時買2days combo?

複式洋房

我也有同樣問題,我兩大兩小,2日1夜,官網BOOK我見寫住1,100RM/NIGHT,當輸入2 ADULTS,佢計1,100RM,但當加入2 CHILD,即變成1,600RM,咁有冇需要輸入2個小童呢?因一行4個FAMILY,都是兩大兩小,我要BOOK 4間,價錢分別較大.

大宅

回覆:icemanng 的帖子

你book幾時?1100咁貴?1600有机会係package 價,依家有買大人送小童入樂園連酒店package, 望下内容包d咩

url] [/url]

大宅

回覆:bearbear2003 的帖子

兩樣都可以,最重要係住客先有此優惠

wcpcelia    發表於 16-2-23 14:25
url] [/url]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

icemanng 發表於 16-2-17 21:30
我也有同樣問題,我兩大兩小,2日1夜,官網BOOK我見寫住1,100RM/NIGHT,當輸入2 ADULTS,佢計1,100RM,但當加入2 ...
我見你咁講, 頭先即刻試下, 又無你講個情況喎
[img=500,400][/img]

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

nana11423 發表於 16-2-17 17:25
住客可以用一日價錢買兩日入場票 ← 係咪要check in時先買得呢? 會唔會到時無左呢個優惠價架? 我8月中先去呀

侯爵府

回覆 nana11423 的帖子

會呀, 住二晚, 咁我應該响邊買呀 ??
LEGOLAND HOTEL 網站???

侯爵府

回覆 goo_littlebb 的帖子

我都想知點買1 日送 2 日既COMBO 門票

大宅

回覆:cubixluk 的帖子

其他jm話可以响酒店check-in時買,若你有官網訂酒店,咁在擇選日期入住後会有得比你選擇同時買埋優惠門卷及自助餐等服務,選擇好後先一次過連酒店房價同信用咭比錢

url] [/url]

侯爵府

我吔係經永安WEB BOOK 架, 係咪到時去到酒店COUNTER 買, OK ?

大宅

cubixluk 發表於 16-2-20 17:38

我吔係經永安WEB BOOK 架, 係咪到時去到酒店COUNTER 買, OK ?

係啊,所有legoland hotel 的住客都可以買到。無論在哪裡訂.

侯爵府

回覆 chocolateice 的帖子

Thank you !!

首頁

尾頁

跳至