心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆樓主

樓主,祝福你及你的小朋友
難行的路已走完
相信之後都是平坦開心大道!
祝晴天健康快樂成長!

洋房

回覆樓主:

祝福晴天 健康成長!

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

我又明白你...因為我都係好怕痛既人..
當我有了阿女...而成功地....過了危險日子, 我就天不怕地不怕...

最怕係...阿女有問題......

到出世...我第4日先見到阿女...
wow~~~即刻喊...同身上的痛真係不外如事........

加油啦, 媽媽~~

大宅

回覆樓主:

大家好 ~ 晴天20個月大啦 !
多謝大家關心 ❤

晴天近排食野有進步 , 自己用杯飲水亦飲得愈來愈多 。 感恩一切在慢慢進步中 , 希望快啲同胃喉仔say goodbye 。

子爵府

親子王國15週年勳章

今日先睇到你個POST, 辛苦你啦好媽媽, 見到晴天不斷進步, 又長得肥肥白白, 真係替你地高興. 衷心祝福你地!

大宅

回覆樓主:

大家好 , 晴天就快 23 個月大啦 ,並帶來一個好消息 --- 晴天甩左條胃喉啦 ! 雖然都仲係試驗階段 , 希望佢能夠繼續努力 , 堅持落去 。

近期睇到浚恆同予恩的新聞都覺得好心痛 ,令我諗返起晴天細細個時候嘅事 , 十分痛心 。
我十分明白他們父母的心情 , 爸爸媽媽們要 stay strong , 不能絕望 , 不要放棄 , bb靠你地撐住 。 希望兩位bb早日康復 , 健康快樂成長 。

別墅

misti 發表於 16-2-21 18:28
從小到大我都不能捱苦好怕痛 。
結婚了一年半 , 好不容易懷上了阿b 。
期間忍受了驗輸卵管的痛 。 懷上了又 ...

好好保重身體,啊B需要你的照顧,加油

男爵府

misti 發表於 18-1-5 14:10
大家好 , 晴天就快 23 個月大啦 ,並帶來一個好消息 --- 晴天甩左條胃喉啦 ! 雖然都仲係試驗階段 , 希望佢 ...

見到你有好消息,戥你高興

你同晴天都要加油呀

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆 misti 的帖子

可爱的寶貝, 祝福你們 !
生日月, 開心過

子爵府

親子王國15週年勳章

祝福BB一切平安!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

晴天,ee 祝你身體健康,快高長大

水晶宮

回覆樓主:

B B會強壯起來的!

大宅

開心吸收勳章

一直都有睇開呢個post, 見到晴天而家咁健康, 好為你哋一家開心
平淡是福

大宅

回覆樓主:

大家好 。 晴天小朋友已經2歲大了 。 進食情況仍然不理想 , 每日只飲4餐奶 , 固食好少 。
每日餵奶嘔奶清潔 , 真係好累 。 但只要晴天身體健康就足夠了 。
新一年 , 祝大家平安幸福健康

男爵府

回覆樓主

臉仔有肉,好得意:mother:

子爵府

回覆樓主

加油,有緣來到你的身體,他一定知道你們很愛他,所以佢很堅強,希望你們也于樣

大宅

回覆樓主

晴天25個月大了 , 食固方面有很大的進步 , 現在可以每天2餐食一碗面 , 雖然仲係好瘦 , 但醫生話係預料之中 , 希望佢慢慢再食好啲 , 長返多啲肉啦 !

男爵府

回覆 misti 的帖子

晴天好活躍呀!努力加油!

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主

岩岩先睇倒你個po 晴天好叻仔呀!你都好叻女。大家都係媽媽 好明白你心情。好明白果種痛
令我諗起年幾前阿b未足月發高燒 留院抽呢樣抽果樣 姑娘用膠紙痴住奶嘴 呼吸急促 我好心痛 果時我覺得佢未知我係佢媽咪 我睇住、捉住佢手仔同佢講野 應該未識聽。唔知一個人仔甘細 係啲乜野令佢撐住既呢?
我覺得大把考驗等緊我地 媽媽們共勉之
任何事都平常心

別墅

回覆樓主

樓主,祝福你同晴天身體健康!

首頁

尾頁

跳至