論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

我係指返大陸....
thanks

子爵府

點解唔可以...佢有china visa就得....

原文章由 carolc 於 08-9-23 14:31 發表
我係指返大陸....
thanks

別墅

原文章由 d2343130 於 08-9-23 15:16 發表
點解唔可以...佢有china visa就得....

但如果佢同你一齊返大陸, 會唔會佢唔會幫手湊bb
因為我要帶埋bb返大陸, 但想有個人幫吓手湊住阿b....

男爵府

佢跟住黎出去都要做野架!!

但CHINA VISA要HKD600一次出入境咋喎

原文章由 carolc 於 08-9-23 15:51 發表

我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

禁止訪問

男爵府

灣仔中國外交部點搞呀? 可否解釋下呢

原文章由 babesiu 於 08-9-23 16:38 發表
如果佢同婆婆一齊, 婆婆可以跟佢係外國人通道過,佢唔可以用港澳同胞通道. 但如果係bb我估你要自己照顧番.

中國visa可以自己去灣仔中國外交部搞. 平過中旅,$220/半年內兩次入境. ...
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

男爵府

原文章由 carolc 於 08-9-23 15:51 發表

又唔係放假日,梗係要幫手!如果有法定假期,你要補俾佢.

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至