爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我基本上唔會考慮p記同c記,唔想做運動都要比果d "personal trainer" 或者 sales 搞住...
都係做下cardio training多, 平時跑開街/運動場, 1星期都會跑3-4日, 但有時天氣唔多好或者凍得滯就唔係幾想出去路跑...@@"

現時我考慮緊puXe 或者 FitnXss 1st 既 all clubs, 巴打們有無玩開邊間同埋可唔可以推介下~~~?
重點係沖涼既facilities 最好好少少....LOL

Thanks~~~~~

公爵府

laruku 發表於 16-2-24 17:04
我基本上唔會考慮p記同c記,唔想做運動都要比果d "personal trainer" 或者 sales 搞住...
都係做下cardio tr ...
我唔係巴打,搭嘴,唔好介意

我用開 Puxe,加埋瑜伽,我覺得 ok(女士嗰邊嘅沖涼 facilities 我覺得 ok,斷估男士嗰邊都唔會太差),但我通常係早上九點後十二點前呢 d 非繁忙時間去,人唔多,繁忙時間唔知係點

pamie    發表於 16-3-20 13:06

複式洋房

mugtaitai 發表於 16-2-25 15:16

我用開 Puxe,加埋瑜伽,我覺得 ok(女士嗰邊嘅沖涼 facilities 我覺得 ok, ...

XDDD~ thanks for your reply ae!!
我諗Puxe的話, 我應該會去金鐘多~ 放工就衝上去,
您是join all clubs 定係 single club 架?
我so far 未去問價錢...
因為我知好多sales都係見唔同人就offer唔同價同package,
可以deviate 得好梗要,
所以想做定多d功課先至貢上去 XDDD

複式洋房

mugtaitai 發表於 16-2-25 15:16

我用開 Puxe,加埋瑜伽,我覺得 ok(女士嗰邊嘅沖涼 facilities 我覺得 ok, ...

咁都好d~~個人覺得沖涼個facilities好緊要~
平時運動場果d沖涼設施真係搞唔掂 > <
想做完運動舒舒服服沖個涼焗一焗都唔得 =="

btw, 其實puXe有無焗架? haha

公爵府

laruku 發表於 16-2-25 15:25
咁都好d~~個人覺得沖涼個facilities好緊要~
平時運動場果d沖涼設施真係搞唔掂 > <
想做完運動舒舒服服沖個 ...
我係 all clubs unlimited usage,fitness + yoga,join 左八九年了,當年係 corporate plan,月費大約$10xx。

Pure 有 sauna,不過我唔好,未用過,其實我比較鍾意喺屋企舒舒服服咁用返自己嘅洗頭水沖涼液沖涼,如果唔係做完運動仲有街去,我寧願返屋企沖,所以其實少喺嗰度沖涼。我鍾意 Puxe 人流冇咁雜,地方乾淨,我跟朋友上過 physicxl,一入去就一陣酸叔味,我走都走唔切

大宅

我join咗C記好多年了,其實join邊間都冇所謂最緊要係有恆心去,join咗唔去就join咩都冇用,努力加油

大宅

我去 FF 灣仔個間,雖然唔算好大,但係我鍾意FF比C記P記少人,同埋無PT黎煩你。

大約要700一個月,一年約。

我一個禮拜都有去3次,都ok啦。join clue我覺得最緊要就腳,方便就腳就會去多幾次。

pamie    發表於 16-3-20 13:08

別墅

回覆:laruku 的帖子

利申:P會籍

未遇過所謂教練sale我跟佢玩
不過又真係見過佢地有搵生意

其實基本上你玩得似似地,又keep到咁上下,還者聽住歌都唔會攪你嘅

不過有朋友講C係好過P

民房

回覆 laruku 的帖子

巴打 我有puXe member, 放工時間我去ifc 多, 人係多d 但又唔會無機同排隊沖涼同有得焗, 金鐘間好細, citibank tower 開左間新既會有埋泳池, so far 金鐘中環而家有4間我覺得好似鬆動左

pamie    發表於 16-3-20 13:09

男爵府

回覆:有冇巴打有join健身會籍

我自己買左划船機,室內單車同兩套weight,係屋企玩.屋企細,搞到好迫,近日揀緊心率錶.

首頁

尾頁

跳至