想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果知道係13/2個晚中晚,而家驗到綠d有少少線,即刻大約有幾多周?上月m day係14/1,唔該哂。

子爵府

畀面勳章

引用:如果知道係13/2個晚中晚,而家驗到綠d有少

原帖由 yiutung611 於 16-02-27 發表
如果知道係13/2個晚中晚,而家驗到綠d有少少線,即刻大約有幾多周?上月m day係14/1,唔該哂。

...
6w

你cycle長過我,我last m 1/23,都係13/14排,依家係5w

大宅

引用:Quote:原帖由 yiutung611 於 16-02-27 發表

原帖由 mmki 於 16-02-27 發表
6w

你cycle長過我,我last m 1/23,都係13/14排,依家係5w
有咁耐嗎?dodo到而家才2星期左右,而家驗到淺線,我以為得4week左右,係唔係14/1開始計?

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+mmki+於+16-02-27+發表6w你cy

原帖由 yiutung611 於 16-02-27 發表
有咁耐嗎?dodo到而家才2星期左右,而家驗到淺線,我以為得4week左右,係唔係14/1開始計?

...
因為你cycle長,遲排卵會影響w數,到遲啲照超聲波先會確定bb幾多w及預産期

暫時初孕計法以對上一次m第一日去計

男爵府

yiutung611 發表於 16-2-27 16:20

...

你 day29先排, 預計週數會比last period計既細2w

男爵府

yiutung611 發表於 16-2-27 16:20

...

初孕一定係以last period去計, 你照閃閃最好8w幾先好去照

大宅

回覆:經期一向遲,circle40~45日不定

明白,唔該哂大家既回覆,咁我keep住check綠d,等多3、4個星期先去照閃閃,對嗎?

首頁

尾頁

跳至