網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

有間美甲用品店有齊我想要的貨~ 又平~

但賣家發貨勁慢~ 上次落單後4日後都唔發貨~

追左幾次只係答會盡快發貨~ 所以到最後取消退款~

但佢有好多野真係比其他舖平同齊~

咁各位仲會唔會幫佢再買~ 定以後都唔會再比生意佢做~

另想問觀塘自取有咩集運介紹~ 

用緊新世代係好~ 但觀塘自取店有兩日收4點~ 好似有的唔方便~

買野就日要就唔好嗰兩日到貨~

翡翠宮

回覆:賣家發貨超慢~ 你會......

唔發貨幾平都無用!唔再幫趁。

珍珠宮

lyh80115 發表於 16-3-1 13:37
唔發貨幾平都無用!唔再幫趁。
無錯無錯~~我都係咁話!!

男爵府

若果真係好想買又得佢一間有,我會同賣家溝通

問清楚賣家係咪有貨同埋幾時寄出,駛唔駛等一頭半個月等等

比個限期佢。。我近期試過有單等左足足5個半月佢先寄出呢

依家仲響集運度等緊出庫

大宅

引用:若果真係好想買又得佢一間有,我會同賣家溝

原帖由 bennypoon6 於 16-03-02 發表
若果真係好想買又得佢一間有,我會同賣家溝通

問清楚賣家係咪有貨同埋幾時寄出,駛唔駛等一頭半個 ...
我上次退款前都有問過佢幾時會出貨架,佢都無正面回應,只係答盡快,所以我都唔敢再試

樓上的朋友都講得啱,佢的圖係有好多我想要的款,其他舖無,但如果佢最終都係唔發貨,咁則係無啦,咁都係繼續努力搵其他

男爵府

River_Bear 發表於 16-3-2 22:35
我上次退款前都有問過佢幾時會出貨架,佢都無正面回應,只係答盡快,所以我都唔敢再試

樓上的朋友都講得啱 ...
今次係因為當初賣家講明要等幾個月,我唔急用又可以慢慢等先買咋

若賣家比唔到確實時間或者只係答盡快既都唔會幫襯啦
有時用名搵唔到可以試吓copy貨圖再按圖搜尋

就有機會搵到

大宅

引用:Quote:River_Bear+發表於+16-3-2+22:35+我

原帖由 bennypoon6 於 16-03-02 發表
今次係因為當初賣家講明要等幾個月,我唔急用又可以慢慢等先買咋
謝謝提醒

侯爵府

回覆:賣家發貨超慢~ 你會......

官塘自取有神州,好似有兩個地方

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

男爵府

其實若果標明超過72小時發貨, 你就要小心, 好多時都係無貨居多.
所以, 根本唔駛睇, 因為佢標幾多錢, d 款幾新幾齊, 都係得個講字.
若果佢無標發貨時間, 你落單前先Cap圖, 佢72小時唔發貨就退款並投訴佢, 佢會有罰款同罰分.
淘寶好多呢D店, 都唔知為Mug, 唔少過一兩個月就消失埋.

大宅

引用:其實若果標明超過72小時發貨,+你就要小心,+

原帖由 hkken04 於 16-03-02 發表
其實若果標明超過72小時發貨, 你就要小心, 好多時都係無貨居多.
所以, 根本唔駛睇, 因為佢標幾多 ...
呢間店係見到之前有jm介紹先去買,點知會咁,我都係第一次試三崔四請都唔發貨要退款

首頁

尾頁

跳至