懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

睇完旺角黃逸華,唔好,鹹濕!講解時掂左我幾次下面近陰道位,但我已十八週,係照緊肚照,不是陰照,我除底褲已除到好低,佢仲要親手除底d,掂到我陰唇位,根本無必要,就算要除,一般都係姑娘除,但姑娘只係企係門口睇住,我老公已經有陪我去,但佢都咁大膽!超嬲!唔會再睇佢!大家要小心

[url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url

大宅

回覆:睇完旺角黃逸華,超嬲!姐妹要小心

我8週後就無照過陰超,除第一次6週時太細要用陰超照胎䑋
之後次次都係姑娘幫手拉肚
平時我睇果個係女醫生
就算照結構係男醫生,都係姑娘整

男爵府

畀面勳章

係咪必要既檢查?就甘好難判斷佢係咪真係咸濕,但照計你老公同姑娘都在場,佢應該唔會咁大膽掛

複式洋房

引用:睇完旺角黃逸華,唔好,鹹濕!講解時掂左我

原帖由 Kaka777 於 16-03-05 發表
睇完旺角黃逸華,唔好,鹹濕!講解時掂左我幾次下面近陰道位,但我已十八週,係照緊肚照,不是陰照,我除底 ...
全程姑娘同你先生有冇睇到醫生咁既舉動?有既一定要出聲呢,當場出聲好緊要架,事後先講佢實同姑娘扯貓尾架

大宅

引用:係咪必要既檢查?就甘好難判斷佢係咪真係咸

原帖由 averymom 於 16-03-05 發表
係咪必要既檢查?就甘好難判斷佢係咪真係咸濕,但照計你老公同姑娘都在場,佢應該唔會咁大膽掛

...
我係第一次睇佢,一般產檢,貪平諗住試一次。之前網上睇過d媽媽comment 話唔中意佢幫你除底褲,我自己都唔中意,所以我瞓上床後自己即刻除到好底了,点知佢仲要親手同我除底d,扮講解話b b之前喺下面呢個位,(手指掃到我陰唇),而家升左黎呢度,大佬我18週,鬼唔知升左上去咩!佢叫我老公坐在我頭頂後面張櫈,所以老公睇唔到。我唔介意佢成個校長咁又長氣又唔比人問問題,係都要聽晒佢講野先,畢竟佢一把年紀,但果幾下掃到真係唔中意!

[url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url

大宅

引用:Quote:原帖由 Kaka777 於 16-03-05 發表睇

原帖由 nikpat 於 16-03-05 發表
全程姑娘同你先生有冇睇到醫生咁既舉動?有既一定要出聲呢,當場出聲好緊要架,事後先講佢實同姑娘扯貓尾架 ...
姑娘企係門口老遠,根本睇唔到

大宅

引用:Quote:原帖由 Kaka777 於 16-03-05 發表睇

原帖由 nikpat 於 16-03-05 發表
全程姑娘同你先生有冇睇到醫生咁既舉動?有既一定要出聲呢,當場出聲好緊要架,事後先講佢實同姑娘扯貓尾架 ...
同埋我先生坐係我頭頂後面張櫈,睇唔到

大宅

Poo得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

多謝提醒,婦科都係揾女醫生好啲

伯爵府

陰唇位
痴線架我一定出聲

大宅

老公話男嘅婦科醫生心理變態,所以我哋揀女醫生

男爵府

Kaka777 發表於 16-3-5 10:51
睇完旺角黃逸華,唔好,鹹濕!講解時掂左我幾次下面近陰道位,但我已十八週,係照緊肚照,不是陰照,我除底 ...

我試過男醫生照陰照, 但佢手都唔會掂到我囉!! 咁過份!!

複式洋房

引用:睇完旺角黃逸華,唔好,鹹濕!講解時掂左我

點解唔現場出聲話佢
罵爆佢

複式洋房

引用:老公話男嘅婦科醫生心理變態,所以我哋揀女

原帖由 mrstomato 於 16-03-05 發表
老公話男嘅婦科醫生心理變態,所以我哋揀女醫生
咁呢個世界都好多心理變態

大宅

引用:Quote:原帖由+averymom+於+16-03-05+發表係

我係第一次睇佢,一般產檢,貪平諗住試一次。之前網上睇過d媽媽comment 話唔中意佢幫你除底褲,我自己都唔 ...
我之前小x咗都係睇佢,因為剛有咗又唔曉,此醫生由朋友嘅親友介紹,勁hard feeling,果時大約7wk又係睇唔到,佢話用超陰,O唔OK…因為我網上睇過若果太細可能用呢個方法,我就話OK…我老公亦坐向我頭側面,因為完全冇產檢經驗,亦都係將我條底拉到好低,將支超陰棒入後找一輪就話只見胎囊不見心跳 ,我問佢嘢佢話先聽佢講,最慶佢一路講都算,之後佢竟然鬆開咗揸超陰棒隻手,支野插左入去就咁放低咗(大約8-10秒),我勁唔舒服,佢行開去又攞咗張疹症咭放響我肚到,又唔係寫,…講一輪話可能細所以未睇到,之後拎返支棒出嚟,冇耐我老公發現棒頭有d血,之前我從未出過血,佢就同我哋講我入面有d腫,這種情況也有可能,是正常的,但若果有咩嘢唔關呢樣嘢事,可能本身胎有問題點點點,之後坐係到想問佢嘢係咁講先聽佢講,完全得佢講哂,叫我2星期後返去再照,但個幾星期後我有日大量出血入院了,我知此事未必關他事,但過程感覺極不良好…

翡翠宮

其實佢可以叫患者自己除架,點解要自己落手呢?睇嚟真係要好小心先得

別墅

有啲醫生真係好賤架,多謝你講出黎,你不如換醫生啦

公爵府

感覺不良好就轉醫生,因為唔係傷風感冒,睇一,兩次唔使睇嘛

複式洋房

回覆樓主:

我頭幾個月都係睇佢呀!但我又冇諗咁多喎~佢係會拉低少少 因為佢解釋過開頭bb仲係好低(子宮位) 要一路長大先會照得高d既~睇到後尾冇睇 因為我覺得每次去親照 佢講既野都一樣bb大細 同心跳成日都解釋得唔清楚

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

回覆 Kaka777 的帖子

十八週根本無需睇到果個位!仲要掂埋,無必要囉!太過份!

水晶宮

甘樣唔係幾好喎 !!!
佢收幾多錢架 ? 執唔執仔架 ?
我上網睇佢好似唔係婦產科架喎... (唔肯定)

首頁

尾頁

跳至