跳至

首頁

尾頁

洋房

本人小朋友從出生就一直睇DR.方,但從上年已經好少睇佢,原因就是同佢個八婆約時間,阿仔有日發燒病從11點打到11:40電話才打到有人接聽為止,算,照約,佢個八婆話上午冇位,要下午7點,有病,阿仔病緊有咩可能那樣等,好,唔約過附近睇,走過門口見一個人都冇,asshole,睇完再行過又是冇人,所以明白了,之後已好少看DR.方....
但很早之前同阿仔book了流感針,有針打已經試過2次打去約打針,個八婆次次都要推你時間,一次上午推下午,一次推你幾日,之後就沒有再約,早幾日打來話針到期,好呀,點都好打了算,約定到了診所,個八婆就鬼能少少,不停講,話你一年先睇你一次,真是唔會再幫你留針,醫生唔得間好忙等廢話,本來都忍佢,個八婆越講越多,真是唔能駁佢當你死,醫生聽見吵就出來,佢問都唔問就話你是唔是唔打,唔打可以算,我就話唔是唔打,是你個八婆瓜瓜吵,我話你有攝像機,你自己睇返先再同我講,最後都是冇打,費時佢2公婆 打的毒針落我個仔度!
本來覺得DR.方是唔錯醫生,但佢個八婆老婆護士賤個雞,醫生還盲目幫佢,火起,百幾元針豪給妳個八婆,唔望妳臭名遠播

大宅

回覆 hate2225 的帖子

請問近边度?置樂?

男爵府

邊度啊?

大宅

我朋友都有比佢地無禮對待(我估係同一醫生, 因為又你置樂, 又係老婆幫手, 又係個老婆做姑娘, 又係不斷閙我朋友約得急)......其實既然做得貢唔開心, 貢勞氣, 不如唔好開診, 唔應該搵病人出氣

侯爵府

回覆:上來吐苦水,一個屯門區醫生和個八婆護士

你一講我又上網八卦下,原來早幾年已經有人開post狂鬧佢地兩公婆,唔怪得你咁嬲鬧佢8婆, 咁既態度都唔摺既?o(>﹏<)o
另外我個囡打流感針,係置樂林亦子醫務所打,姑娘同醫生態度都好好,睇病我就唔知好唔好啦,因為未試過,你可以留意下。

別墅

引用:你一講我又上網八卦下,原來早幾年已經有人

原帖由 honeybibibibi 於 16-03-08 發表
你一講我又上網八卦下,原來早幾年已經有人開post狂鬧佢地兩公婆,唔怪得你咁嬲鬧佢8婆, 咁既態度都唔摺既? ...
林亦子醫生我覺得佢好好,我淨係幫襯過佢打針,不過問其他病都有問必答,同埋果陣我女皮膚有少少敏感,佢主動俾左支藥膏我

侯爵府

引用:Quote:原帖由 honeybibibibi 於 16-03-08

原帖由 bosasa1987 於 16-03-08 發表
林亦子醫生我覺得佢好好,我淨係幫襯過佢打針,不過問其他病都有問必答,同埋果陣我女皮膚有少少敏感,佢主 ...
但我見過果個唔係林醫生,係診所內既另一個女醫生,名唔記得,但個名好似男人名既

大宅

回覆 honeybibibibi 的帖子

姓駱

男爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回

多謝報料........ 態度真差

男爵府

引用:我朋友都有比佢地無禮對待(我估係同一醫生,

原帖由 annielui 於 16-03-08 發表
我朋友都有比佢地無禮對待(我估係同一醫生, 因為又你置樂, 又係老婆幫手, 又係個老婆做姑娘, 又係不斷閙我 ...
呢個8婆中極品,朋友睇過同佢嘈左2句,連我朋友既朋友都black list 埋,唔睇佢都擺

大宅

回覆:上來吐苦水,一個屯門區醫生和個八婆護士

請問樓主講嘅係邊個?

大宅

回覆:hate2225 的帖子

請开名,好讓大家吾再受佢地氣

珍珠宮

引用:請問樓主講嘅係邊個? +

原帖由 mingming_yip 於 16-03-13 發表
請問樓主講嘅係邊個?
應該係方定國醫生,東成酒樓附近

首頁

尾頁

跳至