嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Thank you

大宅

回覆 waiyee425 的帖子

我兩款都有, 360 好舒服, 包bb包得好好, 又唔阻定, 我一個用完再買. 而I-Angel 有hip seat 個人就唔鐘意, 因坐低時條腰會頂住好唔舒服, bb 訓覺時覺得佢個身都會彎哂, 唔係咁好. 只係個人感覺, 我老公就好鐘意用I-Angle.

另我有多一個360 放緊, 順便問下有冇興趣, 不喜勿插. Thanks.

Ergobaby 360 Cool Air 透氣款 (全新) , 詳細請看以下link.

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17428497

大宅

回覆:dreamycoffee 的帖子

can u pm me the price?

複式洋房

回覆:請問Ergobaby 360好用d定I angle 好用d?

How much?

複式洋房

how much?

禁止訪問

回覆:waiyee425 的帖子

大宅

dreamycoffee 發表於 16-3-22 10:20
回覆 waiyee425 的帖子

我兩款都有, 360 好舒服, 包bb包得好好, 又唔阻定, 我一個用完再買. 而I-Angel 有h ...
360 揹帶請問幾錢?

大宅

waiyee425 發表於 16-3-14 16:26
Thank you
個人都覺得i-angel 麻麻地好用.

唔知點解每次當我用i-angel 揹住我女, 佢一坐落嚟壓住嗰道力就會壓到hip seat嗰張腰櫈對下左右近腰位嗰兩嚿骨好痛, 無論揹得高d同低d都會. 所以我都好想知道有邊款揹帶好用可以推介下!

男爵府

回覆 dreamycoffee 的帖子

請問賣左未

大宅

回覆:請問Ergobaby 360好用d定I angle 好用d?

請問賣幾錢?
而家個囡愈來愈重,用緊iangle咩得好辛苦

大宅

回覆 cc7312003 的帖子

仲有, already pm u, pls check , thx

大宅

回覆 Kayaya 的帖子

我都係個女愈黎愈重先轉長用Ergobaby 360, 覺得條腰冇咁攰.
Already pm u, pls check, thx

大宅

回覆 koyuki_zoie 的帖子

我就冇左右舊骨痛, 係用I-Angel 用到條腰好攰, 覺得坐響度時條腰好似就得好辛苦, 驚對條腰同bb 都唔好所以先轉用Ergobaby 360, 覺得360真係好舒服呀, 好鐘意咩住bb 周圍去.用I-Angel 就唔同, 成日想搵定坐!
另我有多一個360 放緊, 順便問下啱唔啱用, 不喜勿插. Thanks.

Ergobaby 360 Cool Air 透氣款 (全新) , 詳細請看以下link.

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17428497

大宅

回覆 caca_yeah 的帖子

Hi, already pm u, pls check, thx

大宅

回覆 Poohbb330 的帖子

Hi, already pm u, pls check, thx

大宅

回覆 豆斗bb 的帖子

大宅

想問賣左未?

大宅

我有條ergobaby infant insert呀,
只用過一次,白色,有意pm

大宅

dreamycoffee 發表於 16-3-27 22:48
回覆 koyuki_zoie 的帖子

我就冇左右舊骨痛, 係用I-Angel 用到條腰好攰, 覺得坐響度時條腰好似就得好辛苦, ...
請問以幾錢? 賣咗未?

複式洋房

回覆:請問Ergobaby 360好用d定I angle 好用d

賣左未呀?可pm埋比我幾錢嗎?

首頁

尾頁

跳至