親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各JM意見,揀那間酒店好?那間較合有小朋友?
2大1小 (2歲),6日5晚,第2,3晚住以上是但一間.都差唔多錢.都是2013/4年開張.

Orion:沙灘靚唔使俾錢(翡翠海灘),但游泳池冇咩特別,近海博物館,山卡啦D.
Monterey:沙灘唔靚而且要俾錢(老虎海灘),但游泳池有一條滑水梯,人造浪等.近中部美國村等,方便D.

謝謝!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

tinymicmic 發表於 16-3-23 13:39
2大1小 (2歲),6日5晚,第2,3晚住以上是但一間.都差唔多錢.都 ...

一樣價,梗係後者,Montery !!

大宅

回覆:沖繩 - 揀orion定monterey好

但係呢兩間隔好遠喎,一間本部,一間恩納,其實各自喺本部同恩納都有好多好酒店,我會視乎行程而決定住那一區,再在那一區選酒店。

大宅

如果2揀1就一定係Montery 啦~

別墅

Monterey

伯爵府

引用:請問各JM意見,揀那間酒店好

原帖由 tinymicmic 於 16-03-23 發表
2大1小 (2歲),6日5晚,第2,3晚住以上是但一間.都差唔多錢.都 ...
因不是自駕又去水族館所以留一晚!看日落同海灘一流!兩大兩細(2y,4y)去 ,比兩張bb 床!成個行程住最大的一間酒店!

但附近百無!

另一唔清楚!\'

伯爵府

伯爵府

引用:Quote:原帖由 tinymicmic 於 16-03-23 發表

原帖由 claudialuk2011 於 16-03-23 發表

伯爵府

引用:Quote:原帖由 claudialuk2011 於 16-03-23

原帖由 claudialuk2011 於 16-03-23 發表
還有mestal B B用品同沖涼盆!

2014年十一月

大宅

Orion 應該平過 Monterey

住一晚 Orion

行程: 4點去水族館 (入場有7折) - 住 Orion
第2日朝早睇海豚表演 (free) + 海龜館 + 餵海豚

又可去元氣村 / 去花人逢 食pizza

伯爵府

我還回味緊我哋一家四口係露台睇日落!

大宅

strawberry11 發表於 16-3-23 17:35
Orion 應該平過 Monterey

住一晚 Orion

奇怪,我搵過兩間價錢都一樣,大約$2000港幣一晚 ,都有BB床。所以問吓邊間好啲

大宅

claudialuk2011 發表於 16-3-23 15:47
還有mestal B B用品同沖涼盆!

2014年十一月

咁都幾BB Friendly喎,唔錯!你啲海景相好正啊!不過我係驚太遠,附近又冇乜嘢,好似好偏僻咁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

tinymicmic 發表於 16-3-23 18:47
咁都幾BB Friendly喎,唔錯!你啲海景相好正啊!不過我係驚太遠,附近又冇乜嘢,好似好偏僻咁
...

其實真係好偏遠,得便利店,無車就真係只留係酒店。

大宅

回覆:claudialuk2011 的帖子

我想問下2大2細,訂房時要特別訂4人房定訂返2人房就可以??請問你自己訂等買package 呀?

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:沖繩 - 揀orion定monterey好

我住過 monterey , 好正
佢沙灘超靚, 但都唔近美國村
要行高速返落去

大宅

回覆:tinymicmic 的帖子

Monterey 沙灘唔靚嗎?

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Monterey 沙灘唔靚嗎?

原帖由 Jojo1211 於 16-04-10 發表
Monterey 沙灘唔靚嗎?
monterey 個沙灘勁靚
係私家既只for住客用, 啲沙好幼
但我睇啲人話沙灘椅等要另外俾錢
我係冬天去所以冇問清楚

大宅

回覆:wing514 的帖子

唔該晒,值得住嗎?因為暑假差不多3000晚

大宅

引用:Quote:原帖由+Jojo1211+於+16-04-10+發表Mo

原帖由 wing514 於 16-04-11 發表
monterey 個沙灘勁靚
係私家既只for住客用, 啲沙好幼
但我睇啲人話沙灘椅等要另外俾錢
請問酒店泳池是否細?謝謝

首頁

尾頁

跳至