元朗有無植眼睫毛介紹呀?

hokk
|
想搵間好嘅!有無好介紹!
價錢中價,d睫毛質量好d同至緊要唔好hardsell!
Thanks
popoobaby
|
屯門ok?

suga1985
|
原帖由 popoobaby 於 16-03-24 發表
屯門ok?
請問屯門邊間好?我想知呀

saberlily
|
原帖由 popoobaby 於 16-03-24 發表
屯門ok?
屯門邊度呀?

kwan1024
|
留毛睇推薦

popoobaby
|
屯門萬寶有間幾好,果女仔考哂證書又去過台灣學,幾com,keep到一個月

Queenia531
|
我有朋友係嘉城3樓做過..效果都可以
KenjiMaMa
|
有,上門植$300,真心唔錯,佢之前粉嶺開過專植睫毛,之後keep熟客唔捱貴租上門幫人植,植得又come,我試左一次,下次就join左,唔join續次比都係$380,唔hard sell

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kwan1024
|
原帖由 popoobaby 於 16-04-01 發表
屯門萬寶有間幾好,果女仔考哂證書又去過台灣學,幾com,keep到一個月
屯門幾樓?價錢?pm plz ,pm唔到你

popoobaby
|
萬寶126一樓,試做380or480

luvingxxxxx
|
KenjiMaMa 發表於 16-4-10 02:35
有,上門植$300,真心唔錯,佢之前粉嶺開過專植睫毛,之後keep熟客唔捱貴租上門幫人植,植得又come,我試左 ...

可以pm 我嗎?thx
KenjiMaMa
|
luvingxxxxx 發表於 16-6-5 00:29
可以pm 我嗎?thx

已pm
sytckm
|
有,上門植$300,真心唔錯,佢之前粉嶺開過專植睫毛,之後keep熟客唔捱貴租上門幫人植,植得又come,我試左 ...

Keep到幾耐?
KenjiMaMa
|
sytckm 發表於 16-6-5 04:43
Keep到幾耐?

2,3個星期左右,去旅行植左唔洗煩
TreeTree715
|
可PM我嗎?THANKS
雯媽咪
|

可以比個睫毛電話我嗎
天雪
|

可pm資料給我嗎?
hally_sing
|

你好丫,想要聯系方法丫,可pm我嘛,謝謝
yiw
|
想問0下植睫毛后有d甩時但又未有時間再去植,會否好怪?另請pm資料,謝謝!
alice913wong
|
popoobaby 發表於 16-4-11 01:26
萬寶126一樓,試做380or480

請問有冇地址