親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

得頭尾7日假,想暑假去澳洲可以嗎?未去過,所以應該去邊到先?mel?syd? Gold coast? 唔該晒你地

別墅

引用:得頭尾7日假,想暑假去澳洲可以嗎?未去過

原帖由 kittyhkbb 於 16-03-29 發表
得頭尾7日假,想暑假去澳洲可以嗎?未去過,所以應該去邊到先?mel?syd? Gold coast? 唔該晒你地

...
Melbourne 多野睇

男爵府

引用:Quote:原帖由+kittyhkbb+於+16-03-29+發表

原帖由 kikima 於 16-03-29 發表
Melbourne 多野睇
Thx ar, but 頭尾得5日,可以嗎?我一家四口,2個小朋友13同9歲

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 kikima 於 16-03-29 發表Melb

Thx ar, but 頭尾得5日,可以嗎?我一家四口,2個小朋友13同9歲
比我,搭甘耐機(點都長時間過東南亞),一定不會留5日甘小

男爵府

回覆 kikima 的帖子

我都計劃暑假去澳洲, 去大約10天,請問有咩行程適合較大的小朋友(age 10+)? 其實在澳洲自駕遊方便嗎?

大宅

引用:回覆 kikima 的帖子我都計劃暑假去澳洲, 去

原帖由 lamb2003 於 16-03-30 發表
回覆 kikima 的帖子

我都計劃暑假去澳洲, 去大約10天,請問有咩行程適合較大的小朋友(age 10+)? 其實在澳洲 ...
我暑假也去10天,小朋友同你個差不多大,已訂機票去墨爾本住5晚,Sydney住3晚。我們不會自駕,會join local tour. 4年前我們去過Goldcoast 9天,十分好玩。

大宅

引用:得頭尾7日假,想暑假去澳洲可以嗎?未去過

...
選1個地點,一係墨爾本,一係Goldcoast。Goldcoast不錯,多theme park, 小朋友會喜歡。

男爵府

引用:Quote:原帖由+kittyhkbb+於+16-03-29+發表

原帖由 ILMAMA 於 16-03-30 發表
選1個地點,一係墨爾本,一係Goldcoast。Goldcoast不錯,多theme park, 小朋友會喜歡。

...
係呀,都係諗住brisbane入brisbane走,齋玩gold coast. Just checked cx, 好貴😥QF 平d但時間麻麻呀。再check Soul and Hilton Surfer paradise,一樣好貴。 現正仲頭痕緊呀

首頁

尾頁

跳至