興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Did anyone try this?
canau

禁止訪問

男爵府

回覆:henry6699 的帖子

請問怎樣在edit function 用塗油遮去表格內某資料?如表格內有ID card number,想塗走之後save as 另一file,再落password 去protect 個file.
之後會通知對方pw 才可開file,但對方不會看到之前的ID number

Thanks

canau

王國會長

王國會長

canau 發表於 16-4-14 00:22
請問怎樣在edit function 用塗油遮去表格內某資料?如表格內有ID card number,想塗走之後save as 另一file, ...

畫一個矩型遮左資料, 打印出另一個PDF, 落password.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

有無需要買呢?我地一向有ACROBAT X, READER就下載.而家DC有好多野要俾錢先用得..呢排公司可以申請BUDGET買野,我都吾知買吾買好..

王國會長

王國會長

ydoris 發表於 16-4-19 08:31
有無需要買呢?我地一向有ACROBAT X, READER就下載.而家DC有好多野要俾錢先用得..呢排公司可以申請BUDGET買 ...

ACROBAT X 夠用就得, 我只係用緊 XI

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆 瑩瑩老豆 的帖子

thanks!

首頁

尾頁

跳至