夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我是男人,感覺不能單憑個句,就定罪,男人

原帖由 mm20130314 於 16-04-21 發表
我是男人,感覺不能單憑個句,就定罪,男人喜歡幻想,做愛不一定想住老婆(明星,心儀的女人),但冇對你唔 ...
其實對話大概係咁:

A: lunch同放工呀B(男)成日痴實呀C(女),跟係佢後面,跟到pat pat 貼住咁,係咪有路
老公:可能想係後面直接插上去呢
A: 有機會喎,兩情相悅
老公:如果可以既話我都插左啦
A:可以,你同你老婆交待到咪得囉

正賤淫蟲,我打出黎都覺得賤

大宅

引用:無上文下理,可能男人口臭吹水姐,雖然,免

原帖由 終極熊貓 於 16-04-20 發表
無上文下理,可能男人口臭吹水姐,
雖然,免不了佢真係身痕~
其實對話大概係咁:

A: lunch同放工呀B(男)成日痴實呀C(女),跟係佢後面,跟到pat pat 貼住咁,係咪有路
老公:可能想係後面直接插上去呢
A: 有機會喎,兩情相悅
老公:如果可以既話我都插左啦
A:可以,你同你老婆交待到咪得囉

正賤淫蟲,我打出黎都覺得賤

瑪瑙宮

咁諗唔奇, 只不過佢講左出黎又比您朋友睇到. 男人都係動物, 見到意態撩人的雌性想插有幾奇, 只不過係閃過的身體衝動, 唔等如佢想緊出軌呢樣野.

大宅

引用:咁諗唔奇,+只不過佢講左出黎又比您朋友睇到

原帖由 Nancy20090615 於 16-04-21 發表
咁諗唔奇, 只不過佢講左出黎又比您朋友睇到. 男人都係動物, 見到意態撩人的雌性想插有幾奇, 只不過係閃過 ...
如果尊重個老婆係咪唔應該咁講
寧教人打仔莫教人分妻,好想叫佢同老公離婚算

子爵府

引用:Quote:原帖由+me-ism+於+16-04-21+發表佢老

原帖由 carryman 於 16-04-21 發表
其實對話大概係咁:

A: lunch同放工呀B(男)成日痴實呀C(女),跟係佢後面,跟到pat pat 貼住咁,係咪有路 ...
平心而論,佢地講緊是非啫
最錯係加左自己入埋去
你朋友老口臭⋯賤又唔算喎
有d人講就天下無敵做就有心無力㗎
叫你朋友搵日盤下佢囉

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

瑪瑙宮

carryman 發表於 16-4-21 09:57
如果尊重個老婆係咪唔應該咁講
寧教人打仔莫教人分妻,好想叫佢同老公離婚算

...
兩個/一堆男人講衰野, 佢地講緊衰野鐘意點講就講, 唔涉及尊唔尊重另一半呢樣野. 不過佢老婆係都要諗佢唔尊重自己要離婚, 咁佢自己決定喇.

大宅

引用:Quote:原帖由+carryman+於+16-04-21+發表其

原帖由 me-ism 於 16-04-21 發表
平心而論,佢地講緊是非啫
最錯係加左自己入埋去
你朋友老口臭⋯賤又唔算喎
我覺得A既回覆最正
似提醒佢有老婆

大宅

引用:Quote:carryman+發表於+16-4-21+09:57+如果

原帖由 Nancy20090615 於 16-04-21 發表
兩個/一堆男人講衰野, 佢地講緊衰野鐘意點講就講, 唔涉及尊唔尊重另一半呢樣野. 不過佢老婆係都要諗佢唔尊 ...
其實我朋友好唔開心
不我激動過佢

子爵府

引用:Quote:原帖由+me-ism+於+16-04-21+發表平心

我覺得A既回覆最正
似提醒佢有老婆
下,我睇到既係A個句既意思係叫你朋友既老公收皮⋯唔好吹水
你朋友個老公都怕你朋友㗎?
大部分男人講野吹水成日都係咁啦

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

伯爵府

引用:Quote:原帖由 me-ism 於 16-04-21 發表佢老

其實對話大概係咁:

A: lunch同放工呀B(男)成日痴實呀C(女),跟係佢後面,跟到pat pat 貼住咁,係咪有路 ...
好賤Y

大宅

引用:Quote:原帖由+carryman+於+16-04-21+發表我

原帖由 me-ism 於 16-04-21 發表
下,我睇到既係A個句既意思係叫你朋友既老公收皮⋯唔好吹水
你朋友個老公都怕你朋友㗎?
大部分男人講野吹 ...
我朋友老公平時好錫佢,所以見到呢d對話自然心碎
我都o咀啦
個老公平時唔係咁,樣樣以老婆為先
我可能見得男人少,我今次覺得個老公勁淫賤

子爵府

引用:Quote:原帖由+me-ism+於+16-04-21+發表下,

我朋友老公平時好錫佢,所以見到呢d對話自然心碎
我都o咀啦
個老公平時唔係咁,樣樣以老婆為先
咪係!
朋友A就應該知你朋友既老公係咩人,知佢緊老婆成日吹水唔抹嘴至暗串佢話問你老婆咪得囉
咁吹水講下野啫⋯你朋友又唔駛唔開心,最多下次有意無意暗示下囉⋯

男爵府

熱血金章

好明顯係男人吹水喇!不過男人吹吹下就嚟真的......

大宅

回覆:老公話想同人搞野

男人天性傾計吾講呢D講乜,比妳可以睇到都吾方係真

子爵府

引用:Quote:原帖由+me-ism+於+16-04-21+發表佢老

其實對話大概係咁:

好cheap 嘅話題。整件事都好核凸。好冇教養!

翡翠宮

講到咁明白,呢個男人真係渣男

大宅

偷睇人短訊已經唔好, 結果睇到呢D, 自取

水晶宮

講到出口,真係好垃圾囖,出軌嘅行動都有啦

子爵府

引用:朋友問題:佢偷睇老公whatapps見到老公同個

原帖由 carryman 於 16-04-20 發表
朋友問題:
佢偷睇老公whatapps
見到老公同個朋友講:如果可以既話我都想同xx(係老公同事)搞野!
上文下理係點? 男人group好鐘意吹埋呢d咸濕水,我老公同d波友講個d都係咁,我有問過我老公,佢話唔搭咀好瘀架,所以我都冇咩所謂

幾時先上到車.....

子爵府

引用:Quote:原帖由+carryman+於+16-04-20+發表朋

原帖由 c.hutchson 於 16-04-21 發表
上文下理係點? 男人group好鐘意吹埋呢d咸濕水,我老公同d波友講個d都係咁,我有問過我老公,佢話唔搭咀好瘀 ...
其實真係好小事
佢又唔係同個女whatsapp再講呢d
只係男男whatsapp吹水

首頁

尾頁

跳至