親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

新手, 從未試過網上訂酒店, 看到有些房是可以免費取消, 如到時係佢deadline前取消間房, 會唔會有手續費? 另如經這些網站訂房, 房租係扣訂房時登記張信用卡定係到時找比酒店? 如扣信用卡, 一般係幾時過數呢? 請指教, 謝謝!

水晶宮

siufufu 發表於 16-4-26 14:22
新手, 從未試過網上訂酒店, 看到有些房是可以免費取消, 如到時係佢deadline前取消間房, 會唔會有手續費? 另 ...
新手, 從未試過網上訂酒店, 看到有些房是可以免費取消, 如到時係佢deadline前取消間房, 會唔會有手續費?(冇)另如經這些網站訂房, 房租係扣訂房時登記張信用卡定係到時找比酒店?( 有d即時過數...有d到時比錢) 如扣信用卡, 一般係幾時過數呢? 請指教, 謝謝!

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 pbpk03845784 的帖子

唔該晒

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

冇手續費, 係free cancellation deadline前cancel係唔收錢

如果訂free cancellation既房基本上你一落order就會hold你信用卡limit, 但唔會過數, 不過有啲酒店係會過數先, 但cancel會refund返.
去到酒店check-in可以用唔同信用卡黎比錢都冇問題.

如果訂non refund, 會即刻過你數.

首頁

尾頁

跳至