想打laser去斑..有冇好介紹?

Ballballnix
|
其實我兩年前打過一次呢排又岀返哂黎
想搵啲around $1000次既激光打
各位jm有冇好推介?
suenoipik
|
Coxmax(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
Ballballnix
|
回覆 suenoipik 的帖子

好似有點貴
suenoipik
|
我知道啊
但佢每年會做一次on sale
你可以同朋友夾份
為起一次$2300到!
但只需要一個月做一次
而且第二天已經見到好明顯後果
我不是打手(emoji)(emoji)(emoji),因為我都是剛JOIN左同朋友夾份!正
hitlove
|
Ballballnix 發表於 16-5-12 19:11
各位jm有冇好推介?

你想一次攪店,定長期打?
我打開都係$14xx 一次
每月一次,keep 左3 年,無班好滑又白
happy105
|
原帖由 hitlove 於 16-05-13 發表
個個月打都得既咩!同埋無斑後keep 住搽防晒唔係就可以唔駛再打囉

hitlove
|
happy105 發表於 16-5-13 23:17
個個月打都得既咩!同埋無斑後keep 住搽防晒唔係就可以唔駛再打囉

結蕉個d, 打到無班就ok, 唔使keep
我打1064 laser, 係美白去黃去印收毛孔,keep 住打可以唔俾班走出黎, 深層打散黑色素
我有時懶會2 個月先打一次
但我初初有印,就一個月一次
Ballballnix
|
我預左keep住打架 因為之前打完咁快岀返黎見親啲斑都好唔開心

Btw 你邊到打?呢個價我覺得都合理
Ballballnix
|
回覆 happy105 的帖子

我有keep住防曬都岀返
skye_0409
|
我都好有興趣想試hitlove果間,係咪逐次收費?

llmom
|
hitlove 發表於 16-5-13 23:01
pls pm thx
甘道夫
|

可吾可以PM我
417bbs
|
是醫生打嗎?可否pm?

crystaltreetree
|
有興趣想試hitlove果間,pm,me,pls
乖乖小朋友
|
結蕉個d, 打到無班就ok, 唔使keep
我打1064 laser, 係美白去黃去印收毛孔,keep 住打可以唔俾班走出黎 ...
你係邊度打,我毛孔大

chunglummama
|
我直接去醫院打
katiesweet
|
我都有興趣,可以PM我嗎??
icesummer
|
Ballballnix 發表於 16-5-12 19:11
各位jm有冇好推介?

A-plxx 囉,一向都係$1000一次
ice_lsy
|
我好驚打完會起粒粒 仲諗緊打唔打....
KimB
|
我都有打, 一個月一次, 除了淡斑, 最大的收獲係膚色均勻.

以前我用任何美白產品, 嘴附近的膚色都好黃, 好似污嘴狗咁, 現在冇曬啦!