美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

KimB 發表於 16-6-21 13:35
我都有打, 一個月一次, 除了淡斑, 最大的收獲係膚色均勻.

以前我用任何美白產品, 嘴附近的膚色都好 ...
KimB

Pls pm for me,thanks

男爵府

icesummer 發表於 16-6-19 19:48
A-plxx 囉,一向都係$1000一次

我之前都有係 a-plus 打過
$1000 次逐次俾, 同埋都打得足
佢哋有 timer 計住打幾耐
唔會打 3 幾分鐘 hea 你
不過都成 2 年幾 3 年前
唔知而家啲治療師點

尋日貪新鮮試咗另一間
(呢 2-3 年無再打過)
醫生打, 都幾好
能量無 aplus 咁高, 打得無咁耐
相對上皮膚反應都無咁大
價錢唔太貴
(可以買 10 次送 5 次
不過講完都唔點 sell)
打完係出面俾單次錢走得

大宅

keep 住打的JM 是在美容院打嗎?

大宅

hitlove 發表於 16-5-13 23:21
結蕉個d, 打到無班就ok, 唔使keep
我打1064 laser, 係美白去黃去印收毛孔,keep 住打可以唔俾班走出黎 ...

可以給我資料,好嗎?我出了很多斑,想打1064

大宅

temilyt 發表於 16-6-22 08:32

幾錢?可否給我資料?thx

男爵府

熱血勳章

Ballballnix 發表於 16-5-12 19:11
其實我兩年前打過一次呢排又岀返哂黎
想搵啲around $1000次既激光打
各位jm有冇好推介?

我响美容院打無結焦的約$900一次。可先試做。4-5次見效。之後隔3-4星期打一次。keep住做係會膚色均勻左同面無咁黄。

男爵府

打完laser, 一定要補濕, 同做足防曬, 我用間laser中心出的防曬 SPF 60, 可以keep住冇點出斑

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

mablemmwong55 發表於 16-6-23 10:51
我只係打左3次就KO了,jM如果你要打時記得要做事前補濕係我個治記得要用防曬呀 療師教 ...

你們在那裹打?可否pm我?thx

伯爵府

減齡達人勳章

引用:Quote:happy105+發表於+16-5-13+23:17+個個

原帖由 hitlove 於 16-05-13 發表
我打1064 laser, 係美白去黃去印收毛孔,keep 住打可以唔俾班走出黎 ...
你係邊度打?

大宅

你係邊間打?pm 我呀,thank you

洋房

hitlove 發表於 16-5-13 23:01
你想一次攪店,定長期打?
我打開都係$14xx 一次
每月一次,keep 左3 年,無班好滑又白
請問你係邊度打,可否pm 我,謝謝

禁止訪問

子爵府

hitlove 發表於 16-5-13 23:21
我都係打1064,每月打,買咗两年,但冇你咁平,間嘢好冇商業道德,,架機打打吓冇乜力,㗎機係要間中俾錢揾人調吓D能量,間嘢慳錢,我已經詐晒型,好鬼慶!
仲叫我買hifu, 啋佢都儍

大宅

細姐姐 發表於 16-7-27 22:02
我都係打1064,每月打,買咗两年,但冇你咁平,間嘢好冇商業道德,,架機打打吓冇乜力,㗎機係要間中俾錢揾 ...

你個間真係好衰wor
我就試過做rf 部機唔work, 不過佢無叫我加錢做其他機, 佢同我講唔好意思,即時送左個做機保濕 俾我做
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

gracelee1016 發表於 16-7-27 20:01
請問你係邊度打,可否pm 我,謝謝

pm 左
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

KimB 發表於 16-6-21 13:35
我都有打, 一個月一次, 除了淡斑, 最大的收獲係膚色均勻.

以前我用任何美白產品, 嘴附近的膚色都好 ...

Pm me please

大宅

hitlove 發表於 16-7-27 22:41
你個間真係好衰wor
我就試過做rf 部機唔work, 不過佢無叫我加錢做其他機, 佢同我講唔好意思,即時送左 ...

Pm me please

大宅

我終於都去咗這間,嘻!看了咁多資料後,經會員介紹會平一次$800,最後勇氣去整走D斑,初頭真係有D驚,但做落感覺很好,而且美容師真的不會叫我買任何產品

大宅

我噚日去左打Botox , 順便問打laser,佢話治療師打$4800/10,不過要非繁忙時段打,繁忙$6800醫生打要10500/10次,單次2500左右。

首頁

尾頁

跳至