自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

82.5 變104.5。

wcpcelia    發表於 16-5-15 15:24

水晶宮

經常啦

伯爵府

回覆:惠long又收多咗錢(emoji)

過多左盒?

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

嘟多左次吧?

琥珀宮

引用:82.5+變104.5。

原帖由 TropyC 於 16-05-15 發表
82.5 變104.5。
員工唔小心姐,都唔會係等登

子爵府

最緊要自己check 單

大宅

我媽咪試過比 $100 按金借車,到還車時個阿姐話我媽咪無比按金,even 我媽咪有收據寫埋已經比左按金。

個阿姐仲死鬧話我媽咪無比,我媽咪就豪比佢,唔要 $100!! 可能個阿姐見到我媽咪咁順灘唔要 $100, 就大大聲鬧:都話你無比就無比,我仲追左你九條街...

我媽咪聽到咁即刻起火鬧,而個經理聽到,初時經理都撑個阿姐,我媽咪要求開 CCTV... 個經理即刻怯,自己走入房睇,之後出來又清機,真相真係有多 $100 響部機到,即係個阿姐屈我媽咪無比!

而個經理即刻講對唔住,我媽咪咪鬧個阿姐,叫經理炒左佢...

搞錯唔係問題,問題係唔好屈人!!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

畀面勳章

引用:我媽咪試過比 $100 按金借車,到還車時個阿

原帖由 boel_ng 於 16-05-15 發表
我媽咪試過比 $100 按金借車,到還車時個阿姐話我媽咪無比按金,even 我媽咪有收據寫埋已經比左按金。

個 ...
果個亞姐太過份了

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

我買兩盒Pancake 粉,過機過左5盒。明明逐盒過機跟本唔駛打數量。竟然有一盒變四盒,話比收銀聽佢好似當無回事,對唔住都無講句。
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

伯爵府

引用:我媽咪試過比 $100 按金借車,到還車時個阿

原帖由 boel_ng 於 16-05-15 發表

個 ...
個阿姐咁都得,重話追左9條街,佢去左吞卜乎

大宅

我試過買3個杯麵du咗33個,收多百幾蚊好彩未出鋪頭發現,但係佢改完機唔比返收條我各位JM記得要check 單!

男爵府

Manwah 發表於 16-5-15 18:23
我買兩盒Pancake 粉,過機過左5盒。明明逐盒過機跟本唔駛打數量。竟然有一盒變四盒,話比收銀聽佢好似當無 ...

係呀,冇道人歉架,好似好正常咁.
我最興係响mon度已經見到打多咗,即刻叫佢纠正,佢搅咗一輪最後都係錯.

首頁

尾頁

跳至