親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問海豚島酒店清潔乾淨嗎?
如果唔住,最夜幾點船出島?船程大約幾耐?

另,請問有冇Brisbane 酒店介紹?

複式洋房

回覆 Koala_Chu 的帖子

你好,可否pm我包車資料? 想係Brisbane & Gold Coast 包車玩幾日, 謝謝.

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

lk1009 發表於 18-1-5 12:12
回覆 Koala_Chu 的帖子

你好,可否pm我包車資料? 想係Brisbane & Gold Coast 包車玩幾日, 謝謝. ...

我只包來回 Brisbane & Gold Coast, 冇包全日

之前介紹過俾 jm, 但加價太多, 所以唔敢介紹俾你啦!

大宅

麻煩可否給我包車資料(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

珍珠宮

Koala_Chu 發表於 18-1-5 12:57
我只包來回 Brisbane & Gold Coast, 冇包全日

之前介紹過俾 jm, 但加價太多, 所以唔敢介紹俾你啦!
可以PM我包車資料嗎? 謝謝.

男爵府

yiumama 發表於 16-9-30 16:49
我上個月都係CX 差不多11時到 BNE, 跟住搭的士去town (roma street), 大約20-30分鐘。

至於由BNE 來回 GC ...

can u pm me the driver's contact ?

男爵府

dorchiu 發表於 16-7-26 22:38
你平我十蚊,aud130

can pm driver's details to me?

伯爵府

PUIPUI2000 發表於 18-2-12 12:13
can pm driver's details to me?

details was on my old smart phone, let u know later

男爵府

dorchiu 發表於 18-2-12 17:20
details was on my old smart phone, let u know later

thx

大宅

CrabPincers 發表於 16-10-1 09:31
你不如去海豚島啦,在brisbane住一晚,之後去海豚島一晚,出黎後直接call車去gold coast

海豚島我覺得直 ...

去海豚島是否join local tour?請問有什麼好玩?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

chun媽 發表於 18-3-7 19:30
去海豚島是否join local tour?請問有什麼好玩?

我是住一晚,無需要join tour

就算是不住,我都覺得無需要join tour, 因為入到島都是join 島上邊的活動,你在酒店打的去碼頭上船就得

島上邊有好多野玩,最hit我是滑沙(呢個我一早經agent book定,因為個個都是搭果班船入去,再去排隊約滑沙,好大機會約不到最近果團)

另外我們有玩四驅車,打兵兵球(免費),打mini golf (好白痴的但免費),餵海豚(我果年住一晚就免費,依家不知)

男爵府

Koala_Chu 發表於 17-2-22 11:39
已有jm通知我, 包車加咗好多, 我係2大2小 (8及11歲), 2大1中行李

如果太貴, 可考慮搭 airtrain, 或者用另 ...

can u pm me the driver's detail? cab I whatsapp the driver?

別墅

Koala_Chu 發表於 16-7-25 18:48
我揾咗包車,單程約 A$120
你好,可否pm我包車資料? Thx!

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

whywhy73 發表於 18-3-19 16:33
你好,可否pm我包車資料? Thx!

我聽jm講加咗價, 計人頭, 好似 A$50/人, 你還要包車資料嗎?

別墅

Koala_Chu 發表於 18-3-19 16:56
我聽jm講加咗價, 計人頭, 好似 A$50/人, 你還要包車資料嗎?

不用了太貴,謝謝您!

別墅

CrabPincers 發表於 16-9-30 07:15
我七月時都住q1, 我自己覺得ok, 但你不好諗有乜野service, 佢乜都要自己黎,我之後住marriot, 就會對比到s ...

別墅

回覆 whywhy73 的帖子

唔好意思, 想問問你7月份天氣凍嗎? 小朋友可以玩水嗎?Book咗7月尾去, 謝謝!

水晶宮

whywhy73 發表於 18-3-19 16:57
不用了太貴,謝謝您!

唔緊要, 如最後你想要, 可找我

另外, 我當年7月尾去, 係落唔到水, 水溫好低

別墅

Koala_Chu 發表於 18-3-19 17:16
唔緊要, 如最後你想要, 可找我

另外, 我當年7月尾去, 係落唔到水, 水溫好低

謝謝分享!

別墅

Queensland 有3/5日day pass, 可坐Translink and Airtrain, 詳情請看以下link:

https://translink.com.au/tickets ... -tourists/seeq-card

首頁

尾頁

跳至