美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Changing 發表於 16-5-21 15:53
呢間野係fb評分好高,唔好中伏!開頭想整直髮佢話$980,無附加費,之後問佢加染色幾錢,佢用voice msg覆「 ...

甘真係不負責任呀!呢頭整完當日就捲返
我去開個間整treatment ,剪唔剪、洗唔洗都要另加$160

別墅

Up

男爵府

回覆:尖沙咀saint hair salon正黑店!!!

大宅

我之前都係想轉髮型師所以係fb搵,好睇搵到間正常,都係尖沙咀,暫時都正正常常但唔會好平....所以我幾時都會睇評論,無評論個d我唔會幫襯

大宅

大家千其唔好去尖X咀 DW Hair (FB group 個名)做,一心諗住整靚個頭過聖誕,整完好似冇整過!埋單 $1098 !!! 兩日就已經 drop 哂!我頭頂有兩個位置仲要俾佢整窿咗 (有相) 之後我聯絡佢哋,佢哋話補返一次焗油俾我,我仲邊度夠膽上去?我又唔係貪小便宜!個頭已經壞咗,勁嬲勁傷心

別墅

呢間野係fb評分好高,唔好中伏!開頭想整直髮佢話$980,無附加費,之後問佢加染色幾錢,佢用voice msg覆「 ...

我也中伏(emoji)
早知上嚟睇咗先,講到自己有幾勁,態度衰到死。

大宅

話時話,我之前都係喪搵新salon, 搵搵下見到間係大圍叫髮型工作室,fb超好評,佢專做負離子,700度真係勁平,去到佢係住宅連剪髮咁,其實環境唔係問題,佢同我做負離子,正常,但係剪髮係硬傷,我比埋相佢睇,但出黎係嚇死我

我好多年都係試過咁樣衰,係真係樣衰,佢剪到我個頭勁短,d頭髮太短就算做左負離子都貢起左,我又同時染埋髮但係完全唔上色,我第二日要再去第二間染返個頭

但佢fd個個客都好評都好有心機比good comment,但我問佢直髮夾佢都無聽過,一d跟唔到潮流,個髮型師望落去30幾度

仲要收我成2000蚊,我後尾覺得整完負離子都唔係太直所以諗住焗埋,點知真係捐出去做善事好過

男爵府

複式洋房

shuubi house有冇人去過?又係係fb好出名
係尖沙咀,我打算去呢間整,都驚仲伏

伯爵府

回覆樓主:

好衰

伯爵府

karenwai1223 發表於 17-4-24 17:09
shuubi house有冇人去過?又係係fb好出名
係尖沙咀,我打算去呢間整,都驚仲伏
...

I wanna know either

大宅

deer123 發表於 17-4-22 23:40
話時話,我之前都係喪搵新salon, 搵搵下見到間係大圍叫髮型工作室,fb超好評,佢專做負離子,700度真係勁平 ...

係咪係大圍村三街?我叫好評,想去試下添
8/10/07 - 8.6 kg

大宅

kambobo2003 發表於 17-11-15 17:51
係咪係大圍村三街?我叫好評,想去試下添

街名我唔清楚,但發形c望落30靚歲

但我係對髮形好有要求個種人,佢剪我唔會推介比人,但我見佢面書好多人讚佢剪得好

人夾人卦,但我都剪左大約2000,負+染+剪

大宅

deer123 發表於 17-11-15 18:19
街名我唔清楚,但發形c望落30靚歲

但我係對髮形好有要求個種人,佢剪我唔會推介比人,但我見佢面書好多人 ...

因為未去過,唔知個師傅係點,但話用資生堂產品,係咪呢?

大宅

kambobo2003 發表於 17-11-15 18:22
因為未去過,唔知個師傅係點,但話用資生堂產品,係咪呢?

係,如果你淨係做負離子可以試下,真係平

大宅

回覆樓主

話時話,見大家又問起剪頭髮,我之前試過一間係尖沙咀,係ok的,負離子千中,我都keep住剪過一兩次,佢染發都要600-800,我諗尖沙咀咁上下價錢都好多伏店,e間真心唔差

之但係,我而家係去日本人salon度剪,我由長剪到變短,我帶左相,佢跟到8成似我好開心,因為本地個d我試過無數次係唔似架

但我知有班之前係銅鑼灣中環做緊一批日本人係尖沙咀自己開左鋪,但有本地髮型師夾雜,我未試過,或姐應該唔錯卦

大宅

deer123 發表於 17-11-15 19:09
係,如果你淨係做負離子可以試下,真係平

我估真係我想去果間,我仲諗著染埋。有D驚驚添

大宅

kambobo2003 發表於 17-11-15 22:30
我估真係我想去果間,我仲諗著染埋。有D驚驚添

你淨係做負離子同染正常色應該無事,可能係我問題

侯爵府

LvJKS 發表於 16-5-23 15:45
我之前做過另一間都係唔直,我懷疑個啲係焗油膏,因查上頭個時唔同平時負離子啲味……
...

咁離譜?搽第二D野當負離子電髪膏

侯爵府

不過好多呢D 舗頭又貴又吾好仲自以為是
我幾年前又是,因為我剪頭髮一間,電又去另一間(我貪平D)之後剪頭髮果間次次剪我個頭也話我比人地電到咁佢好難剪得好,叫我比佢電$1500。我終於試一次,仲辣到我額頭2次,幾天後已鬆起。根本比我原先果間差好多。現在幾年後佢一載我剪仲夠膽再話我比人電得差佢剪吾到叫我試佢$3000 巴西局油我話冇$我平時電果間$300呃佢等佢5好再叫我

首頁

尾頁

跳至