自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

問佢比夠佢一年,又話只可比8個月
又話上次比冇醫生檢查乳房……所以今次比一排(即一個月),次次好似求佢比,超p + k
求先直接問街有冇得買,佢話藥房有,咁我唔洗受佢d 死人氣!!! (姑娘態度差)

水晶宮

熱血金章

引用:問佢比夠佢一年,又話只可比8個月又話上次

原帖由 tmtmtm 於 16-05-26 發表
又話上次比冇醫生檢查乳房……所以今次比一排(即一個月),次次好似求佢 ...
邊間分店呀?

我睇開灣仔算可以啦,平均都有六至八排,
佢想谷你地啲人返去驗身,係比得咁上下包數

琥珀宮

回覆樓主:

使唔使比錢先?

伯爵府

咁直接去藥房買啦⋯⋯有咩咁嬲

男爵府

環保接龍勳章

你係咪去紅磡過DD嗰間 ?
轉去第二間啦 !

伯爵府

咩藥?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都好鬼怕, 寧願自己出去買
岩岩至去驗身完
入去佢問我幾時M, 我已經好醒, 一口答得出, 跟住問我而家果排幾時食, 食左幾多日, 仲有幾多粒
我都呆一呆, 幾時食, 咪上一排完左停一星期LOR, 食左幾多仲有幾多? 唔係要數下話.....

佢即時燶燶地面: 咁你唔知我點開藥俾你

我話: 下, 我黎做婦科檢查咋WOR

水晶宮

畀面勳章

又話上次比冇醫生檢查乳房……所以今次比一排(即一個月),次次好似求佢 ...
你長期食避孕丸又唔check乳房好危險!你哋想你好!你唔係家計會做check up都可以去健康院、私家做咗,拎份報告俾家計會姑娘就可以拎一年避孕丸!如果你食第三代避孕丸,類似優思明果D,你去出面問下價啦,一年差價夠你去私家驗胸好多次

大宅

改去健康院, 仲平d添

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

我去荃灣家計會,
之前又係開兩排、三排咁,
迫我做哂檢查先再開一年比我,
其實都好既,
否則自己真係唔會的起心肝去做檢查

公爵府

Charlotte_mom 發表於 16-5-26 13:55
我都好鬼怕, 寧願自己出去買
岩岩至去驗身完
入去佢問我幾時M, 我已經好醒, 一口答得出, 跟住問我 ...

佢地驚咩鑊!

我有次去健康院取藥,當時已經通知姑娘m到,佢地竟然要求我驗孕,好啦驗左之後係冇bb嘅,之後竟然要求我再驗多次先信我冇懷孕!結果我在m到情況下驗左兩次先可以開藥

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實出街買貴好多

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我去荃灣家計會,之前又係開兩排、三排咁,

原帖由 babyhoi 於 16-05-26 發表
我去荃灣家計會,
之前又係開兩排、三排咁,
迫我做哂檢查先再開一年比我,
其實都係保障返大家

子爵府

回覆樓主:

黄大仙。我都認同…………把幾火出去買。
去到又問幾時㴝m,㴝時開藥。左問右問
我覺得佢地好似唔捨得比藥……傻傻地
香港人咁那忙,下下落去配,一年一次唔過份
我可以去果d 時間又話無醫生check乳房!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

ivycowcow 發表於 16-5-26 14:10
佢地驚咩鑊!

我有次去健康院取藥,當時已經通知姑娘m到,佢地竟然要求我驗孕,好啦驗左之後係冇bb嘅,之 ...

琥珀宮

為你好+驚孭鑊

男爵府

最關心BB問題熱投勳章

不如了解下食避孕藥既副作用,你可能會理解點解要問長問短同迫你檢查

大宅

為你好啫,都唔洗咁話人啦⋯⋯
你一次過買咁多人地怕你攞出去賣、始終係藥黎嫁
藥食長期食你估無負作用咩,睇下你食左有無事啫,你自己出地比人check閒閒地都一千幾百,依家睇佢地醫生都唔知過唔過二百啦
咁火爆做咩呢?!

珍珠宮

701003 發表於 16-5-26 13:59
你長期食避孕丸又唔check乳房好危險!你哋想你好!你唔係家計會做check up都可以去健康院、私家做咗 ...
我都試過, 我唔係食藥的, 約左夠三年驗身一次, 去到先講無醫生幫CHECK 乳房, 要人地另約時間, 大姐咁得閒我會搵私家啦.. 唔係貪近公司, 我都唔會來, 根本都唔係平.

珍珠宮

ivycowcow 發表於 16-5-26 14:10
佢地驚咩鑊!

我有次去健康院取藥,當時已經通知姑娘m到,佢地竟然要求我驗孕,好啦驗左之後係冇bb嘅,之 ...
有時俾人覺得佢地無常識/定唔想撈??

首頁

尾頁

跳至