想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

上星期在台灣抽卵後,第二天打去問,告知有6粒可受精,但實際可冷凍多少就要過2天才知道,因為已經返左香港,到香港後打電話去問,佢話我前兩日問左,我話係姑娘叫我過兩日再打去問實際可冷凍多少粒,佢就轉線去生殖部,佢話6粒可冷凍 Day 3 胚,因為我返左香港,見唔到醫生,佢話醫生先可告知有胚胎係第幾級,胚胎圖我都未拎,到時放胎日去台灣再拎,所以唔知好唔好,想問係咪較好的胚胎才可冷凍? 另問佢係咪可培植到 day5 胎,佢話都要見左醫生先,一般情況係唔會培植到 day5 胎的,係咪咁ga?
我已經拎定藥,醫生話想放雪胎果個cycle 的 day3 開始食, day 15-17 回診and 放胎. 

侯爵府

CChoho 發表於 16-6-13 16:31
上星期在台灣抽卵後,第二天打去問,告知有6粒可受精,但實際可冷凍多少就要過2天才知道,因為已經返左香港,到 ...

請問佢比你果款藥係咪食既?有無塞架?

大宅

白羊花花 發表於 16-6-13 17:36
請問佢比你果款藥係咪食既?有無塞架?

無塞ga,佢話剩係食就得.用自然週期

複式洋房

引用:上星期在台灣抽卵後,第二天打去問,告知有6

原帖由 CChoho 於 16-06-13 發表
上星期在台灣抽卵後,第二天打去問,告知有6粒可受精,但實際可冷凍多少就要過2天才知道,因為已經返左香港,到 ...
你係睇邊個醫師?? 一般護士都會講你係咩grade 唔會完全咩都唔知

大宅

leungbb0306 發表於 16-6-13 20:15
你係睇邊個醫師?? 一般護士都會講你係咩grade 唔會完全咩都唔知

我睇王醫師,護士當時電話中無講..只叫我下次來台灣就拎返張胚胎圖咋~

首頁

尾頁

跳至