想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

琴晚我奶奶打電話閒聊,佢仲同我老公講我姑仔有左第二胎,仲話佢未穩定,唔好同人講,其實我真係聽完好唔開心,咁做咩要比我地知
我已經努力兩年幾,最近先check到連續三個月催乳素高,呢一年喺澳洲d醫生不斷要我試自然,一直都無結果,我真係覺得壓力好大,今日呢個家庭醫生喺姑仔睇開的,因為佢唔接新症所以我一直都無揾佢,早兩個月試下預約,比我約到。但睇左兩次,第一次話我正常,打發我走,今次我情緒有啲低落,仲喊左出黎,佢就話我太緊張,但佢幫我唔到,會幫我寫轉介信,就咁就走左
純粹呻下,唔呻我驚我會有情緒病

大宅

我都試左年幾,
西醫CHECK 到我多LONG, 叫我CHECK 下野 都係打發我走,
D M 之前好亂去睇中醫,
好好彩我遇到個好好既中醫.
雖然仲未有,但起碼宜家D M 準返!
我都向個中醫面前喊左好多次...佢每次都安慰我...話我知我唔係絕望!

禁止訪問

回覆樓主:

別墅

gelawla 發表於 16-6-16 11:00
我都試左年幾,
西醫CHECK 到我多LONG, 叫我CHECK 下野 都係打發我走,

我都係,睇西 e, 好冷靜。但一睇中 e, 講两講就哭。中 e 講返d安慰說話,都比到d信心。西 e 講野一尾快,qoute d 數據嚇襯人。

大宅

gelawla 發表於 16-6-16 11:00
我都試左年幾,
可唔可以比中醫資料我呀!因我都係多囊已經 DAY69日都未來M

首頁

尾頁

跳至