美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:次次開完新course,都有d不安⋯ 成日驚間美

原帖由 lovkaka 於 16-06-20 發表
次次開完新course,都有d不安⋯ 成日驚間美容院執⋯ 你地有無計下自己仲有幾多錢facial未用??
...
我唔會驚呢d架。最多買廿次

瑪瑙宮

lovkaka 發表於 16-6-20 16:55
其實我呢間join左好多年,之前個美容師跟開,通常都係差唔多無先會出力sell,最近她調走左,新接手又開始s ...
皮膚唔穩定, 做一輪就穩定番, 之後每個月做 1~2 次就够, 唔使開咁多.

子爵府

MAYMAY97835 發表於 16-6-20 15:49
講起就嬲~我係####做,洗左10幾萬,仲要book吳到~嬲死~
初頭又話,咩都得,之後又吳得,仲要打傷我塊面
個間上市公司,揾視后賣廣告,又係收音機賣行廣告,甚麼包去眼袋,我以後都唔會去,我係個度洗左多過你
上星期一上去,係個女仔call 我去,因冇去幾個月,我尊登放低晒D credit card 係屋企,

一如所料,咪又sell 我買hifu or thermage, 又想掠我4,5 萬,我唔受,起身走,個sales 大叫“你而家係咪好窮啫!“

我用背脊對住佢話 “冇錢,唔犯法!“

錢係我袋,係唔幫你買,我使驚你

複式洋房

lovkaka 發表於 16-6-20 10:36
次次開完新course,都有d不安⋯ 成日驚間美容院執⋯ 你地有無計下自己仲有幾多錢facial未用??
...

始終都要做,放低一萬左右,做到7788先又再買,驚唔到咁多:mother:

男爵府

kiki2328 發表於 16-6-20 18:36
始終都要做,放低一萬左右,做到7788先又再買,驚唔到咁多

總之試過鬼怕黑,以後要join course唔緊要,唔多過5次就開,唔得就走人

大宅

2個BB的媽媽 發表於 16-6-20 19:39
總之試過鬼怕黑,以後要join course唔緊要,唔多過5次就開,唔得就走人

大宅

kiki2328 發表於 16-6-20 18:36
始終都要做,放低一萬左右,做到7788先又再買,驚唔到咁多

夠正面

用戶要求終止服務

我最多試過有4萬cash account 同脫毛course響美容院,中間做剩2萬幾左右個女仔走左, 試幾個其他美容師又得個騮字(我估可能唔係跟佢地開course, 個個hea做!),率之好在個女仔返黎做,我又跟返佢,之後嗰4萬差唔多做完我又再買多2萬,最近又差唔多做完都諗住唔再放錢,開返十次算數,費事個女仔又走激鬼氣

個美容sales 好鬼討厭,最近次次一見我就猛叫我開course, 我都費鬼事理佢
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

男爵府

我有次比個美容師係咁sell我, 煩到我話: 亞乜乜, 你係咪想我bad list你呀! 點知佢即刻話: 我收聲唔講; 我話我黎relax, 唔係黎聽你sell野

首頁

尾頁

跳至