自由講場

跳至

首頁
12345...18

尾頁

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

伯爵府

wbrenda 發表於 16-6-21 13:41
即係 同我 一樣。。。

係呀,好彩婆婆救我咋,我媽用絲襪绑,貪就手,仲用絲襪塞住我把口,想叫救命都唔得。好彩老豆林芝芝,鬧都未鬧過

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

衣架、皮帶、燒熱水杯、人字拖、牙、 藤條、薑、 辣椒....

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

侯爵府

回覆樓主:

你媽咪細個時候係咪都比佢上一代打一身

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

公爵府

引用:Quote:skyfree333 發表於 16-6-21 13:31 唔

原帖由 wbrenda 於 16-06-21 發表
我都係, 望出窗 諗 住跳。。。
吾夠膽
見好多人嘅父母都係分裂有好有唔好。。。我都想。。從未好過 以前覺得自己條命特別賤 一個勁打一個唔理 到佢地分開左拎叫好d嘅 唔洗俾人打雖然無人理 手冊一直自己簽理得我死 好大分別以前成積唔好驚到死 有d jm話個啊媽只係俾錢就算 有錢好過無啦 我細個成日聽人地同我講你啊媽差我幾多錢
食唔飽係正常 一直過輕皮包骨 有錢留低俾我食飯已經好好 到依家我都一樣咁對佢理得佢死

是是但但    發表於 16-6-21 16:08

伯爵府

wbrenda 發表於 16-6-21 13:49
我媽 曾經 拎把 菜刀 追住我斬,我躲入 廁所,當時公屋係鐵門,佢不斷禁斬

好在 比我 Lock 住左自 ...

好似好似我媽又試過攞菜刀斬我 我哋好大命

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好多工具都會用, 籐條, 衣架, 拖鞋, 手腳

wbrenda    發表於 16-6-21 13:59

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

wbrenda 發表於 16-6-21 13:34
我都係, 望出窗 諗 住跳。。。
吾夠膽
我媽嚴、重來只因成績打。工具都係間尺、衣架......未試過鐵練.......可能我平時都唔算頑劣,只係資質差,又剛好每次打完都有少少進步,我唸若果我打極都咁差佢唔會打掛。最唔唔人道都係半夜叫返我起身溫書,我唔敢反抗,喊住溫、其實好眼訓.....

記憶中都試過唸想死,可能比佢鬧完又要溫書又悶又望住個窗,所以不如跳左算....幸好得過唸字,我呢d貪生怕死,如果唔係實後悔,現在世界都算幾美好。現在我都好鍚我阿媽。

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

珍珠宮

亞媽比較小打,多數EE哦哦加罰櫃地主,亞爸嬲起上來有乜立乜,掃把、筷子都可以做武器以前果代父母差不多個個係咁教仔。

wbrenda    發表於 16-6-21 14:01

子爵府

用過嘅武器有間尺、乒乓球拍、羽毛球拍、掃把、衣架、雞毛掃、拳打腳踢、扔櫈⋯⋯好彩仲未死

水晶宮

畀面勳章

wbrenda 發表於 16-6-21 13:56
燒熱水杯?

我媽會放D紙巾入水杯點火 ,之後要我哋用手攞住,一放手就打

牙 ---就梗係咬啦

薑、 辣椒 係用嚟捽口

仲有加多樣 跪汽水蓋(樽裝)

rebecky162    發表於 16-6-22 11:42
tester5    發表於 16-6-21 14:05

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我媽都幾分裂架!一世人無做野,我爸又唔係搵到。我媽一個湊三個,我細佬又曳到飛起(極度懷疑條友其實有ADD),我妹身體弱。所以我係最被忽略果個。
通常被打都係因為連坐法:細佬唔生性激嬲阿媽,咪打埋我lor。武器都係果d:膝條、木衣架鐵衣架、長間呎、雞毛掃、拖鞋,總之順手

男爵府

回覆樓主:

睇完jm d呀媽,覺得好癲
佢地唔驚錯手打傷或打死個小朋友嫁咩?
講到尾我都係覺得佢地係發洩多過教

首頁
12345...18

尾頁

跳至