自由講場

跳至

首頁
12345...17

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

FB有個教人整麵包嘅group, 之前都好地地周時都會分享一下心得或者食譜,但近期已經少左,主力開班教人同埋賣日本烘焙野多,以前有咩唔識問佢地,佢地一定會答,而家不只唔答你,D手下仲會寸你,奉乘佢地架就會so你,首領前首領後咁,佢地就最喜歡,所以話女人堆真係好恐怖

大宅

女人堆小圈子...... 任何地方都有

試過被排擠,欺凌,心情depress到極點

JuneLai    發表於 16-6-24 18:07

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

引用:女人堆小圈子......+任何地方都有試過被排

原帖由 1997112 於 16-06-21 發表
女人堆小圈子...... 任何地方都有

試過被排擠,欺凌,心情depress到極點 ...
慘慘所以有時候真係要睇開D

wcpcelia    發表於 16-6-22 09:03

大宅

etam724 發表於 16-6-21 20:09
慘慘所以有時候真係要睇開D
從小到大都係咁,想唔睇開都唔得

琥珀宮

畀面勳章

etam724 發表於 16-6-21 19:31
FB有個教人整麵包嘅group, 之前都好地地周時都會分享一下心得或者食譜,但近期已經少左,主力開班教人同埋 ...

只可以講,日久見人心
反正女人都係小氣(包括我),啱就講2咀,唔啱就算

cutiemapa    發表於 16-7-1 00:29
boccioni    發表於 16-6-23 20:37
amk650191    發表於 16-6-22 05:37

大宅

其實我真係唔明 點解有些女人 真係好鐘意係唔係都話好 話正。感覺好假。

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

etam724 發表於 16-6-21 19:31
FB有個教人整麵包嘅group, 之前都好地地周時都會分享一下心得或者食譜,但近期已經少左,主力開班教人同埋 ...
咁熟既...之前有個group~有個女叫bonxxx...又係比人叫首領~~仲成日一大堆人癡狂擦佢鞋...然後呢..係第二個group到見到人整包包樣衰..佢地會貼圖返去自己group..瘋狂笑人整得樣衰~

琥珀宮

畀面勳章

dasy 發表於 16-6-21 20:22
咁熟既...之前有個group~有個女叫bonxxx...又係比人叫首領~~仲成日一大堆人癡狂擦佢鞋...然後呢.. ...

咁熟嘅?呢度都出現過類似場景

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

I9528 發表於 16-6-21 20:26
咁熟嘅?呢度都出現過類似場景
係咩..我唔知喎..只係知道個麵包fb group..講事非多過講包..勁恐怖

水晶宮

dasy 發表於 16-6-21 20:22
咁熟既...之前有個group~有個女叫bonxxx...又係比人叫首領~~仲成日一大堆人癡狂擦佢鞋...然後呢.. ...

你講嗰個係咪xxxnie? 眼大大的??

琥珀宮

畀面勳章

dasy 發表於 16-6-21 20:32
係咩..我唔知喎..只係知道個麵包fb group..講事非多過講包..勁恐怖
...

唔知好過知
唔止麵包,好多都出事,例如:生日會,團購咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

畀面勳章

回覆:女人堆真係好多小圈子

係咪咩咩雲? 因為我想報讀

瑪瑙宮

引用:Quote:dasy+發表於+16-6-21+20:22+咁熟既..

原帖由 bluetulip 於 16-06-21 發表
你講嗰個係咪xxxnie? 眼大大的??
唔知眼大唔大,只係知叫boxxxx英文名 難道妳識佢,仲係個group?

水晶宮

dasy 發表於 16-6-21 20:38
唔知眼大唔大,只係知叫boxxxx英文名 難道妳識佢,仲係個group?

以前 join 過麵包機的谷,總有幾個特別高調搶眼,其中一個係叫 xxxnie, 所以八卦想知係咪佢

瑪瑙宮

bluetulip 發表於 16-6-21 20:49
以前 join 過麵包機的谷,總有幾個特別高調搶眼,其中一個係叫 xxxnie, 所以八卦想知係咪佢
...
係唔係1000group麵包機個個group

侯爵府

回覆:女人堆真係好多小圈子

\"被加入\"一個家長GP...又係行呢套首領制。。真係頂唔順。。D人唔知係純情定白痴。同老公感情都要分享。。又聽所謂首領意見。。個老公你嫁。。唔通同你講跳艷舞婚姻會美滿。。你又真係去跳咩?生多人一兩個小朋友。。就好似了解曬天下小朋友既發展,育兒常識,選校天書。。好想叫佢收X...小朋友點解大壓力。。好大原因就係有呢種八婆同個小朋友阿媽講:你未夠盡力為小朋友。。你害左小朋友。。你唔為小朋友追求最好。。等等。。一個耳仔軟既阿媽。。就可能因為呢D八婆返屋企迫死個仔。。

cindyyu73    發表於 16-6-22 11:59

水晶宮

dasy 發表於 16-6-21 20:53
係唔係1000group麵包機個個group

咩係1000group
我以前 join P仔谷咋

瑪瑙宮

bluetulip 發表於 16-6-21 20:59
咩係1000group
我以前 join P仔谷咋
麵包機型號...都係p仔~~

水晶宮

dasy 發表於 16-6-21 21:02
麵包機型號...都係p仔~~

我join 那個無分型號

首頁
12345...17

尾頁

跳至