自由講場

跳至

首頁
23456...17

尾頁

男爵府

dasy 發表於 16-6-22 03:43
呢單野我有印象,p小姐同佢班人比佢封鎖晒,然後p小姐好唔開心,覺得比人利用 ...

雖然呢單嘢,P小姐真係有啲可憐,俾人利用左!但我可以話俾你聽,呢位P小姐,都唔係咩好人,事關佢亦曾經上過一位B sir堂之後,攞左人食譜,出去教班

男爵府

dasy 發表於 16-6-22 03:44
朋友第一次卷,首領,見到問做咩反轉左卷

...

以我所知,佢哋開班係教人整反卷,即係毛巾卷,個蛋糕皮係收埋喺裏面嗰款!你朋友梗係卷左正卷啦~即蛋糕皮喺面嗰款!正卷難過反卷好多架!因為蛋糕皮向外,蛋糕皮好易裂,又容易甩皮!佢哋教班教反卷,實在容易好多起碼顧少甩皮呢個問題

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:dasy+發表於+16-6-22+03:43+呢單野我

原帖由 milulu 於 16-06-22 發表
雖然呢單嘢,P小姐真係有啲可憐,俾人利用左!但我可以話俾你聽,呢位P小姐,都唔係咩好人,事關佢亦曾經 ...
妳上過P小姐堂?佢既食譜係上完b sir堂,再拎返出黎教,p小姐同埋好現實的,有次有位包友,話上埋佢2堂要休息一下再上,阿p小姐即刻疏遠個學生,後來有一班阿闊太,成日上佢堂,又包佢堂,又約食lc tea, 總之大把料爆

水晶宮

dasy 發表於 16-6-22 03:14
係啊,比350上堂仲要自己乜都帶,磅,刮,總之咩都要帶,

...

洗唔洗自己帶埋個焗爐去

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:etam724+發表於+16-6-22+00:41+呢個

原帖由 dasy 於 16-06-22 發表
都係叫bonnxe?
叫 Berxxx , 而家兩個一齊搵錢

伯爵府

引用:樓主唔好意思,騎劫咗你個post

原帖由 x00_00x 於 16-06-22 發表
樓主唔好意思,騎劫咗你個post
唔緊要呀,爆多D仲好,等唔使咁多人上當

伯爵府

引用:Quote:dasy+發表於+16-6-22+03:25+佢上堂好

原帖由 milulu 於 16-06-22 發表
係個屁佢自己研究星野好耐之前,有位P小姐,喺佢個谷教人星野,飯麴,咁呢位肥嘢首領,就叫左呢 ...
呢個我都有印象,仲有一個初初比佢地封做石X,後尾唔知咩事比佢地踢走左,跟著石X係另一個谷講番件事出黎,佢地立刻反擊啦

wcpcelia    發表於 16-6-22 13:56

侯爵府

大廚勳章

你講那個谷文化好唔得。我'leave''unfollow '左半年啦。佢地啲admin走左幾轉同間中出是非數人文章,仲會隔離谷啲人用佢食譜無寫佢名,佢地食譜咩自己研發?講真米睇睇埋埋改少少加少少就當係自已了。
頂唔順無睇啦。
快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

侯爵府

大廚勳章

milulu 發表於 16-6-22 03:54
雖然呢單嘢,P小姐真係有啲可憐,俾人利用左!但我可以話俾你聽,呢位P小姐,都唔係咩好人,事關佢亦曾經 ...

佢地之前應該錢銀傾唔掂數。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

大宅

引用:+本帖最後由+dasy+於+16-6-21+23:47+編輯+\\

原帖由 dasy 於 16-06-21 發表
當神咁拜?仲送禮物冧老師…乜好似情竇初開嘅少女咁
大家都係C9級啦…應該好精明實際。
我由細到大最怕埋堆,總覺得一班人裡面總有些人喜歡話事,有時為了「合群」,被逼參與自己認為好 silly or ridiculous 嘅事,或委曲附和/怯於指正別人。但是忠於自己,又可能被排擠,甚至受欺凌。
C9 group 反映了部分社會現實問題。

禁止訪問

回覆:女人堆真係好多小圈子

侯爵府

大廚勳章

milulu 發表於 16-6-22 03:22
好心啦~牛油紙洗幾錢乜做首領,做得咁鬼寒架

越古寒先搵到錢!
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

侯爵府

大廚勳章

QUSTINLING 發表於 16-6-22 07:49
哩個包你整到既bonnie真係勁賤!!好耐之前佢出左一個post,係整杯子朱古力流心包,之後啲人係咁問佢點整,我 ...

係嫁,你post靚相倒佢米,唔踢你踢邊個呀。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

侯爵府

大廚勳章

laulaucat 發表於 16-6-22 07:43
吓 當神咁拜?仲送禮物冧老師…乜好似情竇初開嘅少女咁
大家都係C9級啦…應該好精明 ...

佢地一陣發現我地講佢,佢會緝拿眾人,一律踢出谷。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

子爵府

回覆樓主:

係架,我都好怕,所以少言少錯

男爵府

畀面勳章

QUSTINLING 發表於 16-6-22 07:49
哩個包你整到既bonnie真係勁賤!!好耐之前佢出左一個post,係整流心包,之後啲人係咁問佢點整,我就衰多手po ...

整得好過佢梗踢你走,佢地呃d初哥就得佢地d所謂自創食譜咪又係抄人改少少扮自創
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

伯爵府

引用:Quote:laulaucat+發表於+16-6-22+07:43+吓+

原帖由 幸福羊寶寶 於 16-06-22 發表
佢地一陣發現我地講佢,佢會緝拿眾人,一律踢出谷。
應該好難搵就算踢到唔係D咩損失啫

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

侯爵府

大廚勳章

etam724 發表於 16-6-22 09:43
應該好難搵就算踢到唔係D咩損失啫

我自動走左啦~太多是非。你仲係谷嗎?佢地仲係講卷蛋?
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

禁止訪問

首頁
23456...17

尾頁

跳至