美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

近排睇forum見有jm推介24k beauty bar, 才醒起屋企都有支買了N年的 beauty bar, 於是的起心肝拿出來用, 最初只是希望瘦面,早晚各用10分[size=16.003px]鐘([size=16.003px]每邊約5分鐘), 用了2星期左右, 發覺全面和眼周圍提升了, 雙下巴改善了, 最令我驚喜的是膚質樣也有改善, 面色白了, [size=16.003px]毛孔細了, 面油減少, 頸紋少了很多 (我只是[size=16.003px]每次向下推10下8下), 骨膠原真的好像多了! 超開心呢!

大宅

Very nice!!

大宅

回覆 Kytong1020 的帖子

謝謝! 真的很開心, 搽幾貴的護膚品都不可能在短時間有咁大的改善!

子爵府

回覆樓主:

真係咁勁?

大宅

回覆 areyouangry 的帖子

可能我年紀開始大 (快40), 問題愈來愈多, 所以各方面都有顯注改善, 我已經忘了我什麼時候買的, 當時我也覺得冇用, 打了他入冷宮呢!

大宅

引用:回覆 Kytong1020 的帖子謝謝! 真的很開心,

原帖由 llb 於 16-06-27 發表
回覆 Kytong1020 的帖子

謝謝! 真的很開心, 搽幾貴的護膚品都不可能在短時間有咁大的改善! ...
你搽咩後推?

公爵府

好媽媽勳章

犀利, 我都要摷返出嚟用
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

大宅

回覆 candy8888 的帖子

其實我覺得搽什麼分別不大, 只是平時用開的護膚品, 早上我搽完瘦面精華後推, 然後水分精華後也推推, 幫助吸收, 但也有機會可以發揮護膚品功效, 似導入, 晚上我用完普通精華後推, 然後搽水分精華, 其間沒有用新護膚品, 也懶 fu 了 mask.

子爵府

llb 發表於 16-6-27 12:12

可能我年紀開始大 (快40), 問題愈來愈多, 所以各方面都有顯注改善, 我已經忘了我 ...

我近來都中毒買咗philips部機,佢嘅按摩功能感覺好廢,完全冇用。

子爵府

hashtag影視迷勳章

我仲掙扎緊買24k golden bar定refa,唔知邊個好d,我老公係咁叫我買refa,佢話貴d好d喎
有冇jm兩樣都試過㗎?想知邊個效果好d

大宅

買左就堅持用一排先, 可能效果要點時間才出!

大宅

回覆 zoey_b 的帖子

我想要看你有什麼問題要解決, beauty bar 收兩側下巴位仲有代改善, 所以都有諗過買埋 refa, 但 refa 眼部提升應該冇做得咁好, 同未必可以增生骨膠原, 兩支一齊用就會好完美, 不過要有時間先得! 我覺得 beauty bar最大好處是方便! 我連差電都懶!

複式洋房

llb 發表於 16-6-27 11:15
近排睇forum見有jm推介24k beauty bar, 才醒起屋企都有支買了N年的 beauty bar, 於是的起心肝拿出來用, 最 ...

我都想買,但都吾知邊到賣真貨, 間間都話自己係真!

大宅

回覆 arwen__kiki 的帖子

找相熟水貨店, 或者去日本買!

大宅

引用:回覆+areyouangry+的帖子買左就堅持用一排

原帖由 llb 於 16-06-27 發表

你在哪裏買?

大宅

回覆 ktng 的帖子

我真的記不起來了, 有機會係一個專賣日本水貨的女仔(而家好似冇做了), 或者友和:
https://www.yohohongkong.com/product/96-Beauty-Bar-24K-%E9%BB%83%E9%87%91%E9%9B%BB%E5%8B%95%E6%8C%89%E6%91%A9%E7%BE%8E%E4%BA%BA%E6%A3%92

別墅

ktng 發表於 16-6-27 15:07
你在哪裏買?

https://www.facebook.com/ininmall8/
我係呢度買,like左有折

子爵府

子爵府

llb 發表於 16-6-27 14:08

其實我習慣每晚自己人手按摩,果枝嘢真係遠不及人手按,基本上係用咗等於冇用,不過都係再堅持用多一排先再睇。
自己人手按真係有啲攰,但堅持下來係有效嘅。

大宅

llb 發表於 16-6-27 14:33
回覆 arwen__kiki 的帖子

找相熟水貨店, 或者去日本買!

請問日本東京邊度有得買?

首頁
12345...6

尾頁

跳至