美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

吓,一星期只用二至三次?我無留意說明書,我以為要日日用,我一日兩次架,其實日日用得唔得呢?

大宅

areyouangry 發表於 16-6-27 13:17
我近來都中毒買咗philips部機,佢嘅按摩功能感覺好廢,完全冇用。
...

眼個功能ok嗎?

子爵府

chocolatemimi 發表於 16-7-7 10:13
眼個功能ok嗎?

我覺得最無用就係個眼果個,基本上係多餘嘅。個碌嘅頭都按得幾舒服,都ok嘅,但個眼頭真係,1檔冇感覺,2檔好難用(我完全用唔到)。
不過呢啲按摩功能始終都係附加功能,佢最主要都係一部洗面機,所以都冇所謂喇,總體都ok嘅。

伯爵府

回覆:areyouangry 的帖子

我每日都用按摩嗰兩隻頭,好似你咁講,佢純機械式,應該日日用都得,只係按摩啫

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:Issac_BB 發表於 16-7-3 19:12 岩岩

原帖由 rubiks 於 16-07-05 發表
我係大板機場買16800,都係呢個packing
我現係日本,唔知買T頭或圓頭好?

T頭冇電,問sales可唔可以換電俾我試,他話冇得換電喎。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

伯爵府

wawaliluk 發表於 16-7-7 15:59
我現係日本,唔知買T頭或圓頭好?

T頭冇電,問sales可唔可以換電俾我試,他話冇得換電喎。
個sales唔想比你試咋,T頭可以換電,向開個方向轉就得

伯爵府

小ice 發表於 16-7-7 00:09
吓,一星期只用二至三次?我無留意說明書,我以為要日日用,我一日兩次架,其實日日用得唔得呢? ...
佢地好似講緊第二部機

禁止訪問

男爵府

Issac_BB 發表於 16-7-3 19:12
岩岩係日本 y 字頭電器鋪買, 包裝係 1 , 要 18000 円,唔明點解香港買會平咁多

...

I got exactly same one from Haneda airport dutyfree shop (same price) the bag is black color with gold color drawstring one year ago . That's why I m very surprised why those sold in HK are much cheaper .

首頁

尾頁

跳至