烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

I want to know if the buffet there is good or not, anyone has tried it before?

複式洋房

原文章由 estherking 於 08-10-27 11:39 發表
I want to know if the buffet there is good or not, anyone has tried it before?

好架,價錢合理,食物好味,選擇都算多的
我成日食

子爵府

係唔係尖沙咀皇悅酒店呀? 頭條有"自助餐買一送一" 優惠wor!!

男爵府

Thanks, I just saw the ad (Buy 1 get one free)and I want to try.

原文章由 tulippang 於 08-10-27 12:27 發表

好架,價錢合理,食物好味,選擇都算多的
我成日食

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

哈哈, 我尋日見到報紙有coupon都想去試呀!

伯爵府

虎到金來勳章

系呀,幾多錢呀有效期幾時我無COUPON呀,打去問下先.

伯爵府

成人買一送一,小童免費﹗
即係一家3口,只係比一個大人錢再加2個大人原價加一同一個小童加一﹗

男爵府

If I go there on weekday with two adults and 1 child, then I need to pay $312.4 ? Am I right?

伯爵府

虎到金來勳章

已打電話去問,有coupon大人一送一加小童免費.

我無coupon有大新咭有50%off.

係咪27日ge頭條呀我老公話無ge.

男爵府

係咪27日ge頭條呀? Yes, I got the coupon on 27 Oct

原文章由 hhmum 於 08-10-29 13:21 發表
已打電話去問,有coupon大人一送一加小童免費.

我無coupon有大新咭有50%off.

係咪27日ge頭條呀我老公話無ge.

伯爵府

虎到金來勳章

無理由我都有27日果份睇來睇去都無,唔通唔同既.

大宅

回覆 #1 hhmum 的文章

Hi, 想問吓點可以上網搵到10月27日個半價coupon, 呢排有無人食過, ok 嗎, 我想訂同老人家食, 喏口味嗎? 我又無大生永明卡.

大宅

原文章由 MKY 於 08-11-10 17:58 發表
Hi, 想問吓點可以上網搵到10月27日個半價coupon, 呢排有無人食過, ok 嗎, 我想訂同老人家食, 喏口味嗎? 我又無大生永明卡.

我搵到條link(第6頁):
http://paper.hkheadline.com/archive.asp?d=20081027

但....自己print都有呢個優惠嗎?
我都想試下呀~

大宅

我啱啱打去酒店問 .....佢話自己print張coupon出嚟都可以買一送一!!!
可惜我打算今個星期五去, 但已經full咗~

男爵府

Anyone has tried it before? Please comment!

大宅

有冇人試過呀?

伯爵府

虎到金來勳章

原文章由 ilovebabybaby 於 08-11-11 13:08 發表

我搵到條link(第6頁):
http://paper.hkheadline.com/archive.asp?d=20081027

但....自己print都有呢個優惠嗎?
我都想試下呀~

多謝你post倏link上來,我可以print出來用,但我老公話唔好,
好渣但二百幾兩大加一細去邊到搵.

男爵府

If we have 兩大加一細, we need to pay $312.4, am I right?
Has your hb tried it already?

原文章由 hhmum 於 08-11-13 11:55 發表

多謝你post倏link上來,我可以print出來用,但我老公話唔好,

大宅

原文章由 hhmum 於 08-11-13 11:55 發表

我都懷疑d食物 .......但真係平囉~
算啦, 今晚都冇位, 唔好諗咁多 , 琴日同老公商量過改去帝都, 都好抵呀, $258, 我有咭extra 8折, 兩人共$464 , 今晚試下先, 希望唔好令我地結婚周年有所遺憾啦 ~~~
你去openrice睇睇, 有好多75折or8折 coupon download~

大宅

原文章由 estherking 於 08-11-14 06:27 發表
If we have 兩大加一細, we need to pay $312.4, am I right?
Has your hb tried it already?

乜唔係......$248+$24.8=$272.8 (一至四) / $268+$26.8=$294.8(五) ???

首頁

尾頁

跳至