美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

bnbee 發表於 17-3-14 22:55
請問有冇人可以pm會員number? 謝謝各位🙏🏻

我都想要,可比資料我嗎?

複式洋房

Samba 發表於 17-3-22 23:00
我都想要,可比資料我嗎?

已經pm你

複式洋房

kwokchristy 發表於 17-3-22 19:38
請問係咪有whatsapp group呀?我都想join呀。
請問join 4個月plan幾錢ga?

4月1日前join係1個月$1750,4月1日後係1個月$2150

男爵府

減齡達人勳章

maggiechow1219 發表於 16-7-19 12:37
加油呀,我join 咗4個月,而家2個半月已經減咗18磅喇,kirby 話我咁乖跟足晒餐單,到時會超額完成添,我上 ...

請問你跟呢個營養師好嗎?
我星期五去join, 我見個個都讀呢位營養師,可以揀她的嗎?

大宅

可以pm我嗎,謝謝

男爵府

減齡達人勳章

hapyimer 發表於 17-3-28 10:15
可以pm我嗎,謝謝

我呢幾日上去,有冇人一齊

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

joeyjoey223 發表於 17-3-28 10:35
我呢幾日上去,有冇人一齊
我都係, 你星期幾?

男爵府

減齡達人勳章

yanyan-mummy 發表於 17-3-28 12:38
我都係, 你星期幾?

我一陣打去約,你約邊間?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

joeyjoey223 發表於 17-3-28 12:49
我一陣打去約,你約邊間?

我約mk ,而家打去約應該下星期先有得睇

男爵府

減齡達人勳章

yanyan-mummy 發表於 17-3-28 12:56
我約mk ,而家打去約應該下星期先有得睇

要咁耐呀,仲諗住約星期五

雲母殿

joeyjoey223 發表於 17-3-28 13:06
要咁耐呀,仲諗住約星期五

我上個星期打去最快book到今個星期五,不過我指定營養師,所以可能比較耐,如果你冇規定係邊個唔知會唔會快啲呢

男爵府

減齡達人勳章

yanyan-mummy 發表於 17-3-28 13:13
我上個星期打去最快book到今個星期五,不過我指定營養師,所以可能比較耐,如果你冇規定係邊個唔知會唔會 ...

我都係想約星期五,佢地剛剛覆左我 但我叫佢2點後先打嚟,我冇指定的

雲母殿

joeyjoey223 發表於 17-3-28 13:21
我都係想約星期五,佢地剛剛覆左我 但我叫佢2點後先打嚟,我冇指定的

如果唔指定營養師我諗會快啲嘅

男爵府

減齡達人勳章

yanyan-mummy 發表於 17-3-28 13:21

如果唔指定營養師我諗會快啲嘅

加油...
我生完肥左40磅,2年喇,都廋唔到。
希望減得返

雲母殿

joeyjoey223 發表於 17-3-28 13:30
加油...
我生完肥左40磅,2年喇,都廋唔到。
希望減得返

加油,我就太為食所以肥咗30磅減極都減唔到,年紀開始大新陳代謝慢更加難

別墅

joeyjoey223 發表於 17-3-28 08:24
請問你跟呢個營養師好嗎?
我星期五去join, 我見個個都讀呢位營養師,可以揀她的嗎?
...

可以架,其實你打電話去預約時已經可以同佢講定話跟kirby 架喇

男爵府

減齡達人勳章

yanyan-mummy 發表於 17-3-28 13:34
加油,我就太為食所以肥咗30磅減極都減唔到,年紀開始大新陳代謝慢更加難
...

join到星期五,1點3上去評估

大宅

我上星期join咗,跟Kirby,目標係三個半月減20磅,有無whatsapp group可以交流吓食咩?

雲母殿

joeyjoey223 發表於 17-3-28 17:19
join到星期五,1點3上去評估

有冇講話跟邊個營養師呀?

男爵府

減齡達人勳章

yanyan-mummy 發表於 17-3-28 18:10
有冇講話跟邊個營養師呀?

如果冇聽錯,應該係Kitby

首頁

尾頁

跳至